NL EN
Vraag / Offerte

AT Magazine #2: Let’s go outside!

Met de zomervakantie in het vooruitzicht hebben we ervoor gekozen om deze tweede editie van ons AT Magazine lekker fris, plezierig, informatief én zomers te presenteren!

Zo besteden we aandacht aan smakelijke en geraffineerde barbecue-tips, de mooiste festival- en zomerherinneringen van alle AT medewerkers en de online versie van de BeachBrancheBarbecue. Ook vind je in het magazine een praktisch overzicht van de evenementen in juli en augustus waar onze artiesten te vinden zijn en natuurlijk hun nieuwste muziek die de afgelopen weken is uitgebracht.

De zomervakantie: neem goed de tijd voor ontspanning, ontlading, bezinning en mooie ervaringen. Hopelijk voorzien van veel zonneschijn en aangename temperaturen. Waar jullie ook naartoe gaan: geniet ervan! Wij kijken er alvast naar uit om elkaar weer te spreken en ontmoeten wanneer jullie terug zijn.

Voor wie van werken geen genoeg krijgt of op een ander moment vrij is: ons kantoor is en blijft ook tijdens de zomer open en bereikbaar. Als er vragen zijn, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

The summer is here. Let’s GO outside!

Lees AT Magazine #2 HIER.
Gepubliceerd op: 10-07-2020
Gerelateerd nieuws

Pjotr in het Burgerweeshuis!

Welkom Daniël Busser!

The Dean & Friends XXL Bigger Than Live In Concert

Theatertour Snelle – FF tussen ons!

Welkom The Dean!

Welkom Jaap Reesema!

Welkom Kes!

Welkom Ginger!

Welkom Lisa Lois!

Welkom FLEUR!

Meer nieuws

Agenda