NL EN
Vraag / Offerte

April Darby

boeken

April Darby boeken voor jouw event?
April Darby is exclusief te boeken bij AT Bookings.
April Darby is beschikbaar voor optredens in clubs, poppodia, besloten evenementen en festivals. Daarnaast is April Darby ook te boeken als MC op grote evenementen en festivals.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

April Darby is een Nederlands/Amerikaanse zangeres en niet geheel onbekend in de wereld van theater en de popmuziek.

Naast hoofdrollen in succesvolle producties zoals Aida In Concert en The Bodyguard in Nederland én België, heeft April Darby meerdere keren in de Ziggo Dome gestaan met o.a. Grand van de populaire DJ ‘Fedde Le Grand’, ‘Let’s Dance’ van Humberto Tan, Chantal’s Pyama Party en Disney 100 in Concert.

In 2022 wist April het te schoppen tot de halve finale van Expeditie Robinson. Hierna is zij een graag geziene gast geworden bij verschillende tv-programma’s zoals: Secret Duets, DNA Singers, That’s My Jam, The Connection, Stars on Stage, Lingo, Kerstduetten en in 2024 Het Perfecte Plaatje.

In seizoen 2023-2024 is April de eerste vrouw van kleur ter wereld, die de rol Amneris speelt in Disney’s Aida. Komend seizoen zal zij de rol spelen van Deloris van Cartier in de vernieuwde versie van Sister Act.

Van de opening van het Televizierring Gala, naar de Nederlandse stem van Beyoncé in de live-action film The Lion King, voorprogramma Eurovisie Songfestival naar 2,7 Miljoen streams voor haar hit Gone Tomorrow met The Boy Next Door en Billy The Kit. April Darby is als zangeres, entertainer en actrice niet van plan om in één hokje te passen en is vastberaden om elk podium te veroveren

Pressmap April Darby

APRIL DARBY