NL EN
Vraag / Offerte

Barend & van Breukelen

Barend & van Breukelen boeken voor jouw event?
Barend & van Breukelen zijn exclusief te boeken bij AT Bookings.
Barend & van Breukelen zijn als DJ-duo beschikbaar voor optredens in clubs, poppodia, besloten evenementen en festivals.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Barend Van Deelen en Ivo van Breukelen zijn al meer dan 10 jaar te horen op nationale radiozenders. Na een aantal jaar Radio 538 hebben ze de overstap gemaakt naar 3FM. Barend verzorgt daar de populaire middagshow samen met Nellie Benner, terwijl Ivo daar vlak voor hem te horen is. Dankzij hun unieke presentatiestijl en interactie met luisteraars weten ze een groot en loyaal publiek aan zich te binden.

Ook treden ze al geruime tijd op als veelzijdig dj-duo op diverse festivals, clubs en bedrijfsevenementen. Barend & van Breukelen hebben een ongeëvenaard talent om het publiek aan te voelen en moeiteloos verschillende muziekgenres met elkaar te mixen. Of het nu gaat om binnen- of buitenlandse evenementen, schoolfeesten, feesttenten, festivals, bedrijfsfeesten of prominente podia zoals 538 Koningsdag (met 60.000 bezoekers) en Bevrijdingsfestival Haarlem (met 15.000 bezoekers).

Barend en Ivo bieden een eclectische mix van de nieuwste hits, variërend van house, disco tot feestmuziek en van hiphop tot hardstyle. Ivo staat achter de draaitafels terwijl Barend regelmatig de microfoon ter hand neemt. Dit zorgt voor een energieke en uiterst gezellige chaos; gegarandeerd feest!

PRESSKIT Barend & van Breukelen

Blijf op de hoogte

Verzenden

Total Loss Weekendmix | Episode 42 - Barend & van Breukelen