NL EN
Vraag / Offerte

Bobby Bueno

boeken

Wil je Bobby Bueno boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Bobby Bueno. Hier kan je een optreden van Bobby Bueno boeken. Voor de prijs van Bobby Bueno vraag je een offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Bobby Bueno boeken

Bobby Bueno (1996) ook wel bekend als Bob van der Hoek, groeide op in Schiedam en was in zijn jeugd een getalenteerde keeper die speelde voor Feyenoord en FC Utrecht. Het is nooit tot officieel debuut gekomen nadat hij op 19-jarige leeftijd besloot te stoppen met voetbal en te verhuizen naar Amsterdam. Hier ontdekte hij zijn passie voor muziek en startte hij de muziekgroep Fokke Simons met zijn toenmalige huisgenoten. Twee jaar later besloot hij om zijn carrière voort te zetten als solo-artiest. Zijn nieuwe werk als onafhankelijk artiest kan worden gekarakteriseerd als speelse en bewuste Pop-Rap, te herkennen in tekst en geluid aan de pop melodieën, jeugdherinneringen en spirituele thema’s.

Begin 2022 komt Bob zijn eerste verzamelwerk uit en zal hij het voorprogramma verzorgen tijdens The Dean zijn landelijke Club Tour.

pressmap Bobby Bueno

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Bobby Bueno