NL EN
Vraag / Offerte

Britt Dekker

boeken

Wil je Britt Dekker boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Britt Dekker. Hier kan je een optreden van Britt Dekker boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Britt Dekker

Britt Dekker boeken

Britt Dekker (Purmerend, 24 februari 1992) is presentatrice en YouTuber. In 2009 neemt Britt deel aan het RTL 5 datingprogramma ‘Take Me Out’. In 2010 wordt ze gevraagd voor het televisieprogramma ‘Echte Meisjes In De Jungle’, waarin ze als winnaar uit de strijd komt. Het succes van Britt gaat verder als ze met Ymke Wieringa een eigen online televisieprogramma krijgt op RTLXL.nl. Het tweetal bezoekt hierin diverse zomerse evenementen.

Naast Britt’s televisiecarrière is ze gek op dieren met in het bijzonder paarden. Zo heeft Britt haar eigen Youtubekanalen ‘PaardenpraatTV’ en ‘DierenpraatTV’. PaardenpraatTV is inmiddels wereldwijd het grootste paarden gerelateerde YouTubekanaal met meer dan 103 miljoen views. In deze video’s geeft zij, samen met haar co-hosts, handige tips over paardenverzorging, bezoekt evenementen, ontmoet mensen uit de paardenwereld
en vertelt zij alles wat je wilt weten over paarden en pony’s.

Sinds 2018 presenteert Britt samen met Ron Boszhard het programma ‘Zappsport’ voor AVROTROS waarmee ze in 2019 de Televizier-Ster Jeugd wonnen. Naast haar programma’s voor AVROTROS maakt Britt ook programma’s voor TALPA. Zoals We want more, Wie van de drie en First and Last. Veelzijdig als Britt is wilde zij ook graag produceren en met succes. Zo ontstond ‘Whitestar’ waarom ze samen met haar paard George in oktober 2019 schitterde op het witte doek. Britt heeft het idee van de film zelf geschreven. Inmiddels is haar tweede film genaamd ‘Silverstar’ ook te zien.

Fotocredit: Kee & Kee

pressmap Britt Dekker

Blijf op de hoogte

Verzenden

video's Britt Dekker