NL EN
Vraag / Offerte

Britt Dekker

boeken

Wil je Britt Dekker boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Britt Dekker. Hier kan je een optreden van Britt Dekker boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Britt Dekker

Britt Dekker boeken
Britt Dekker (Purmerend, 24 februari 1992) is tv-personality, presentatrice en YouTuber. In 2009 neemt Britt deel aan het RTL 5 datingprogramma ‘Take Me Out’. In 2010 wordt ze gevraagd voor het televisieprogramma ‘Echte Meisjes In De Jungle’, waarin ze als winnaar uit de strijd komt. Het succes van Britt gaat verder als ze met Ymke Wieringa een eigen online televisieprogramma krijgt op RTLXL.nl. Het tweetal bezoekt hierin diverse zomerse evenementen. Diezelfde zomer brengt Britt haar eigen single uit getiteld ‘F*cking vet’.

In maart 2012 is Britt te zien in het vervolg van Echte Meisjes.., getiteld: ‘Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf’. In december 2011 zit ze officieel aan RTL 5. Samen met Ymke maakt Britt voor RTL5 een reisprogramma. In het najaar van 2014 is Britt te zien als verslaggever bij het ‘Het Beste Idee van Nederland’. Met Jochem van Gelder aan haar zijde gaat zij op zoek naar de beste uitvinding van Nederland.

Dat Britt een liefde voor paarden heeft is wel duidelijk. Naast dat ze zelf een verdienstelijk dressuurruiter is (waarmee ze zich plaatste voor de Nederlandse Kampioenschappen in 2018) heeft Britt haar eigen YouTube kanaal ‘PaardenpraatTV’. In deze video’s geeft zij handige tips over paardenverzorging, bezoekt evenementen, ontmoet mensen uit de paardenwereld en vertelt zij alles wat je wilt weten over paarden en pony’s. Naast PaardenpraatTV is Britt Dekker sinds 2017 ook te zien op het YouTube kanaal DierenpraatTV, waar elke maandag een nieuwe video van haar online staat. Een YouTube kanaal voor de echte dierenliefhebber.

Sinds 2018 presenteert Britt het programa ‘Zappsport’ voor AVROTROS. In 2019 kreeg Britt voor haar samenwerking met Talpa, haar droompaard George. Britt gaat voor Talpa diverse programma’s maken, waarvan in 1 haar ambitie als ruiter centraal staat, vandaar: George.

Fotocredit: Kee & Kee

persfoto Britt Dekker

Blijf op de hoogte

Verzenden

video's Britt Dekker