NL EN
Vraag / Offerte

Britt Scholte

boeken

Wil je Britt Scholte boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Britt Scholte. Hier kan je een optreden van Britt Scholte boeken. Voor de prijs van Britt Scholte vraag je een offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Britt Scholte

Britt Scholte boeken

Britt Scholte (1997) is populair geworden door de kinderserie Brugklas op NPO3. Britt speelde vanaf 2013 twee jaar lang de hoofdrol in deze populaire televisieserie. Eerder, in 2012 was Britt al te zien in de televisieseries Dokters en het populaire SpangaS, waar zij de rol van Trijntje vertolkte. Haar doorbraak volgt met de vertolking van hoofdpersonage Anouk in de serie Brugklas. Gedurende de eerste 4 seizoenen speelt Britt de hoofdrol met veel plezier.

In 2015 begint Britt met de RTL Telekids serie Kattenoog, die niet alleen in Nederland, maar óók in België wordt uitgezonden. Daarnaast begint ze in 2015 met de presentatie van haar eigen programma Britt & Niek On Topic op NPO/Zapp en doet ze mee aan de TV shows Superbrein en Zapp Magic Battle.

In 2016 is Britt voor het eerst te zien in een de bioscoopfilms Hartbeat en Storm en begint zij aan het nieuw avontuur. Vanaf november 2016 is Britt te zien als Kimberly Sanders, in Neerlands’ populairste soap serie Goede Tijden, Slechte Tijden. Haar bekendheid krijgt gelijktijdig een extra boost wanneer ze in 2018 meedoet aan het programma DanceDanceDance, samen met Urvin Monte. Samen scoren ze hoge ogen met hun dansmoves en weten ze de finale te bereiken.

Wanneer er in 2019 een einde komt aan het GTST-avontuur, speelt Britt een rol in de Instagramserie Anymoodys.

Tegenwoordig is Britt zich weer aan het focussen op het maken van eigen content. Dit doet ze op haar Instagramkanaal, waar zij inmiddels 550.000 volgers heeft. Daarnaast is ze te zien in de serie Sas heeft een SOA en is zij zich aan het voorbereiden op filmopnames die in de zomer van 2020 van start zullen gaan.

pressmap Britt Scholte

Video's Britt Scholte