NL EN
Vraag / Offerte

Cesar Majorana

boeken

Wil je Cesar Majorana boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Cesar Majorana. Hier kan je een optreden van Cesar Majorana boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Cesar Majorana

Cesar Majorana boeken
Cesar is presentator en schrijver.

Cesar is iedere week te zien als presentator van jongerenprogramma “Club Hub” (BNNVARA) en presenteert bij de VPRO filmprogramma’s zoals “Onze man in Cannes”, waar hij verslag doet van het prestigieuze filmfestival in Cannes. Of dichter bij huis, de “Dutch Design Week” en “Holland Festival” waar hij met jonge makers in gesprek gaat over hun werk. Ook regisseerde hij de documentaire “Stacey” over beatmaker Esko.

Cesar had een vaste column op de website van &C (het platform van Chantal Janzen), voor het magazine &C schrijft hij langere reportages over onderwerpen die hem bezighouden. Zo deed hij bijvoorbeeld verslag van zijn telefoonverslaving.

Met het Instagram-account Waarom Vloggers Janken(23K volgers) won Cesar de “Beste Social Media Award” voor Beste Instagrammer.

Alsof dat nog niet genoeg is voltooide hij in 2017 zijn SWEN 3 wijnopleiding en was hij ambassadeur van de JMA Biesheuvelprijs voor korte verhalen.
In 2018 maakte hij in kader van “de boekenweek voor jongeren” de vijfdelige serie LIT. Waarbij Cesar als boekencoinnoisseur in gesprek ging met jonge, succesvolle schrijvers. Dit was een droom die uitkwam. In 2019 komt er een vervolg op LIT.

Voor het IFFR maakte hij in 2019 samen met Hugo Emmerzael “De Grote IFFR VPRO Podcast Show”, waarbij hij elke festivaldag de highlights van het IFFR besprak.
In 2019 interviewde Cesar al de grote literaire namen op de rode loper van het boekenbal, ging hij samen met VPRO Cinema opnieuw naar het filmfestival in Cannes, is hij “druktemaker” (columnist) bij NPO Radio 1, was hij te gast in De Slimste Mens en presenteert hij het informatieve programma Know Shit (3FM Tussenuur).

Daarnaast werd hij uitgekozen om samen met De Buren (Brussel) mee te doen aan een schrijfresidentie in Parijs, waar hij zich als schrijver verder zal ontwikkelen. En start hij met de master “Resolution” op het Sandberg instituut (Rietveld academie).

Cesar werkt hard en legt de lat hoog voor zichzelf. Hij droomt ervan ooit nog een wijnprogramma te maken.

pressmap Cesar Majorana

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Cesar Majorana