NL EN
Vraag / Offerte

Cesar Majorana

boeken

Cesar Majorana boeken voor jouw event?
Cesar Majorana is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Cesar Majorana is beschikbaar als presentator, host en/of als dagvoorzitter van uiteenlopende evenementen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Cesar Majorana

Cesar is presentator en schrijver. Cesar is iedere week te zien als presentator van jongerenprogramma “Club Hub” (BNNVARA) en presenteert bij de VPRO filmprogramma’s zoals “Onze man in Cannes”, waar hij verslag doet van het prestigieuze filmfestival in Cannes. Of hij presenteert dichter bij huis: de “Dutch Design Week” en “Holland Festival” waar hij met jonge makers in gesprek gaat over hun werk. Ook regisseerde hij de documentaire “Stacey” over beatmaker Esko.

Met het Instagram-account Waarom Vloggers Janken (23K volgers) won Cesar de “Beste Social Media Award” voor Beste Instagrammer.

In 2018 maakte hij in kader van “de boekenweek voor jongeren” de vijfdelige serie LIT waarbij Cesar als boekencoinnoisseur in gesprek ging met jonge, succesvolle schrijvers. Dit was een droom die uitkwam. In 2019 komt er een vervolg op LIT.

Voor het IFFR maakte hij in 2019 samen met Hugo Emmerzael “De Grote IFFR VPRO Podcast Show”, waarbij hij elke festivaldag de highlights van het IFFR besprak.

In 2019 interviewde Cesar al de grote literaire namen op de rode loper van het boekenbal, ging hij samen met VPRO Cinema opnieuw naar het filmfestival in Cannes, is hij “druktemaker” (columnist) bij NPO Radio 1, was hij te gast in De Slimste Mens en presenteerde hij het informatieve programma Know Shit (3FM Tussenuur).

Daarnaast werd hij uitgekozen om samen met De Buren (Brussel) mee te doen aan een schrijfresidentie in Parijs, waar hij zich als schrijver verder zal ontwikkelen. En start hij met de master “Resolution” op het Sandberg instituut (Rietveld academie, 2019-2021).

In 2020/2021 is Cesar het gezicht van muziekcompetitie Art Rocks, maakt hij voor de VPRO, maakt hij voor de VPRO het kinderprogramma vuilnis TV én maakt hij nog steeds video’s voor VPRO Cinema en Cineville. Ook heeft hij een eigen rubriek in de VPRO gids.

pressmap Cesar Majorana

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Cesar Majorana