NL EN
Vraag / Offerte

Daan Boom

boeken

Wil je Daan Boom boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Daan Boom. Hier kan je een optreden van Daan Boom boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie

Daan Boom (12 november 1989) is sinds zijn dertiende al bezig met theater en het maken van programma’s. In 2008 won hij samen met zijn vrienden Stijn van Vliet en Jasper Demollin de nationale Kunstbende prijs met absurdistisch cabaret. Van 2010 tot 2013 toerde Daan met muzikaal cabaretier Hans Liberg. Hij speelde als side-kick in zijn show, schreef teksten en regisseerde hem.

Bij KRO-NCRV maakt en presenteert hij Streetlab op NPO 3. Een programma waarin vier jeugdvrienden sociale experimenten uitvoeren vanuit hun eigen fascinatie. Met dit programma werden zij in 2015 genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. De jongens zijn nu allemaal een andere weg ingeslagen waardoor ze tijdelijk zijn gestopt met streetlab. Naast Streetlab waren de jongens ook te zien in de programma’s Niet te geloven en Hotel romantiek. Daan was ook te zien in het derde seizoen van Maestro. Een programma waarin acht BN’ers zonder ervaring een orkest gaan dirigeren. Daarin dirigeerde hij zich naar de finale en wist uiteindelijk de tweede plek te behalen.

Verder speelt Daan samen met Jasper Demollin in de Tante Joke Karaoke band. Het concept is heel simpel: het publiek zingt, de band speelt. De Tante Joke Karaoke band toert door het hele land. Op dit moment is Daan samen met Tim Senders te zien in het jeugd programma betreden op eigen risico.

Foto: Liv Ylva

Persfoto

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video