NL EN
Vraag / Offerte

Daan Boom

boeken

Daan Boom boeken voor jouw event?
Daan Boom is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Daan Boom is beschikbaar als presentator, host en/of als dagvoorzitter van uiteenlopende evenementen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Daan Boom (Utrecht, 12 november 1989) is programmamaker, muzikant en komiek. Vanaf zijn dertiende is Daan al bezig met theater en het maken van programma’s. In 2008 won hij samen met zijn vrienden de nationale Kunstbendeprijs met absurdistisch cabaret. Van 2010 tot 2013 tourde Daan met muzikaal cabaretier Hans Liberg. Hij speelde als sidekick in zijn show, schreef teksten en regisseerde ze.

Daan is samen met zijn drie jeugdvrienden het programma Streetlab begonnen. Een programma waarin zij allerlei sociale experimenten uitvoeren vanuit hun eigen fascinatie. In 2014 verscheen het programma ‘Streetlab’ voor het eerst bij de KRO-NCRV op NPO 3. Met dit programma werden zij in 2015 genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Tijdens het programma Streetlab hebben de vier vrienden geprobeerd internationaal door te breken als boyband genaamd Side2Side. Hierbij deden ze mee aan Das Supertalent, de Duitse variant van Holland’s Got Talent.

Dat Daan muzikaal is laat hij ook zien met zijn deelname aan het derde seizoen van Maestro. Een programma waarin acht BN’ers zonder ervaring een orkest gaan dirigeren. In 2017 presenteert Daan naast vier andere presentatoren het programma ‘Hotel Romantiek’ voor de KRO-NCRV, waar twaalf alleenstaande mannen en vrouwen op zoek naar liefde afreizen naar Zwitserland. In 2018 is Daan samen met Tim Senders begonnen met het presenteren van het programma ‘Betreden Op Eigen Risico’. Een jeugdprogramma waarin er een bucketlist wordt
opgesteld met dingen die kinderen altijd al hebben willen doen, elke aflevering staat er iets uit die lijst centraal.

In 2019 maakt Daan de succesvolle realityserie Kelderklasse 15 voor het YouTubekanaal van NPO3. Daan werkte hard aan zijn eigen theatershow ‘De Eerste’ die op 4 november 2019 in première ging. Zijn show stopt abrupt door de coronacrisis en dan besluit Daan om muziek te maken vanaf zijn zolderkamer. Zijn “zolderkamerconcertjes” werden een grote hit tijdens de crisis. Daan had nog 1 grote droom: Rapper worden. Deze droom is uitgekomen in de vorm van “The Dean”. Als “The Dean” heeft Daan inmiddels meerdere nummers uitgebracht.

pressmap Daan Boom

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video