NL EN
Vraag / Offerte

Daniël Busser

boeken

Daniël Busser boeken voor jouw event?
Daniël Busser is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Daniël Busser is beschikbaar voor optredens in clubs, poppodia, besloten evenementen en festivals.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Daniël Busser boeken

Daniël Busser (11 april 1999) is een opkomende, Belgische hip pop artiest die al op 13-jarige leeftijd zijn passie voor muziek omzette in eigen nummers. Op zijn 15e bracht Daniël zijn eerste EP genaamd ‘’Mijn Manier’’ uit, en kort daarna verscheen hetnummer met Spreej. Daniël besefte wat voor impact hij had met zijn tracks toen hij positieve berichten kreeg van fans die zich volledig vinden in de sterke lyrics van Daniël – rauw, ongezoet en krachtig.

Hij wilde zijn fans meer inspireren en begon met het schrijven van zijn tweede EP ‘’Vrije Val’’ (2016),die inmiddels al meer dan 1 miljoen streams heeft behaald. Als hip pop artiest is Daniël non stop doorgegaan met het releasen  van nieuw en veelzijdigmateriaal. Bovendien was 2019 een belangrijk jaar: hij dropte zijn debuutalbum ‘Adrenaline’ en stond voor het eerst in Paradiso Amsterdam met zijn eigen liveshow. Op het album verschenen features van Kevin, Snelle & Jean Jacques. De titeltrack ‘Adrenaline’ – de collab met Snelle – heeft momenteel ruim 4 miljoen streams op Spotify behaald.

Naast muziek is Daniël Busser maatschappelijk betrokken. Hij heeft tijdens de coronacrisis de Busserfam Community opgericht – een platform dat zich richt op jongeren die wat extra positiviteit kunnen gebruiken. In de Down to Earth met Danny-sessies gaat hij één-op-één gesprekken met hen aan over topics als dankbaarheid, motivatie en mentale gezondheid. Als verlengde van deze community lanceert Daniël eind 2021 het Busserfonds.

Fun fact: Daniël maakte in 2020 zijn debuut in de Nederlandse Raptop 100 lijst terwijl hij dat jaar maar één hip hop track ‘Paranoïa’ had gereleased.

Pressmap Daniël Busser

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Daniël Busser