NL EN
Vraag / Offerte

De Kraaien

De Kraaien boeken voor jouw event?
De Kraaien zijn exclusief te boeken bij AT Bookings.
De Kraaien zijn beschikbaar voor optredens in clubs, poppodia, besloten evenementen en festivals.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

De legendarische Haagse gemaskerde hiphopsensatie De Kraaien dendert al jarenlang met het overweldigende succes op zak van “Ik Vind Je Lekker”, “Pechvogel”, “1 Team” en “Huichelaar” door Nederland, België en daarbuiten. De uitzinnige shows op zo’n beetje alle podia leidden tot de status van Underground Superstars. De unieke, vaak keiharde, gedurfde en genre overstijgende sound, aangevuld met de zeer omstreden en uiterst creatieve teksten van verschillende woordkunstenaars, maakt De Kraaien de enige in zijn soort en daarmee een onvergetelijke ervaring.

  • “Ik Vind Je Lekker” – 9,8 miljoen streams (Gouden Plaat). De meest aangevraagde song tijdens 3FM glazen huis 2012.
  • Hit voor De Kraaien “1 Team” (12,4 miljoen streams) en “Huichelaar” (8,8 miljoen streams) in samenwerking met de Haagse DJ Outsiders.

Na de albums “Goud”, “Ouwe Shit” en de EP “Rok & Rol Safari”, was het tijd voor het nieuwe album van De Kraaien, genaamd “11:11” en is tot stand gekomen in samenwerking met superproducer Niels Zuiderhoek met muzikale bijdrage van o.a. Sven Hammond, Robin Veldman, Lil Brizle, Bisschop Lichtenpraaien, Emmaly Brown, MastaMic en Botje.

Pressmap De Kraaien

Video