NL EN
Vraag / Offerte

Défano Holwijn

boeken

Wil je Défano Holwijn boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Défano Holwijn. Hier kan je een optreden van Défano Holwijn boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie

Défano Holwijn boeken
Als je het dan toch over star-quality hebt: Défano Holwijn (26) hééft al een enorme fanclub die hem op de voet volgt. Met ruim 280.000 volgers op YouTube is hij één van de succesvolste vloggers van ons land, met ludieke filmpjes die hem overal en nergens brengen.

Een uit de hand gelopen hobby, maar die komt hem uitstekend van pas als muzikant. “Nu komt alles samen. Dat is heel mooi om te zien.” De constante flow van filmpjes heeft hem de nodige discipline geleerd, wat voor zijn bijdrages aan Blauwdruk Boothprint bijzonder goed uitkomt.

Net als in zijn vlogs wil hij ook als muzikant bovenal zichzelf zijn. “Die gekke teksten komen zomaar in me op. Het moet vlot, scherp en geinig zijn.” Dat is in elk geval gelukt op de lekker ondeugende single Rewind. Dankzij Défano zal ‘pompoensoep’ nooit meer hetzelfde zijn. Ik moet heel hard lachen als ik dat nu ergens op het menu zie staan.”

persfoto

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video