NL EN
Vraag / Offerte

Freddie Konings

boeken

Wil je Freddie Konings boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Freddie Konings. Hier kan je een optreden van Freddie Konings boeken. Voor de prijs van Freddie Konings vraag je een offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie Freddie Konings

Freddie Konings boeken

Freddie Konings, ook wel bekend als Freddie King, is een 23 jarige artiest uit het hart van Antwerpen. Met zijn avontuurlijke verleden vol drama misgun en pijn, heeft hij zichzelf heel mooi kunnen vinden in het maken van zijn muziek.

Hij kwam in de spotlights door zijn nummer “32 Barz” waarin hij keihard ging met ene Zwangere Guy. Meer nog: Zwangere Guy nodigde Freddie mee uit op zijn wintersessie bij het Nederlandse programma 101Barz. Zo weet nu ook heel Nederland waar Freddie Konings voor staat.

In zijn recente single “Faded Cap” doet Konings het iets rustiger aan. De zware bars en agressieve raps maken plaats voor een easy vibe met een kalm, maar catchy refrein. Dit neemt natuurlijk niet weg dat hij met zijn zware stem en snauwende toon nog steeds dreigend overkomt, wat niet in het minst te danken is aan de strakke beat van Chuki. De single bevat heel wat straattaal en kan voor sommigen misschien moeilijk te volgen zijn, maar dan raden we je aan gewoon te focussen op het totaalplaatje.

“Faded Cap” is geen absolute pottenbreker, maar Freddie Konings toont heel wat potentieel en is dus een Belgische naam om in de gaten te houden.

Persfoto Freddie Konings

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Freddie Konings