NL EN
Vraag / Offerte

Frenna

boeken

Wil je Frenna boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Frenna. Hier kan je een optreden van Frenna boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie Frenna

Frenna boeken
Francis Junior Edusei, beter bekent als Frenna, is onderdeel van de rapformatie Strictly Family Business (SFB) waarmee hij in 2014 definitief doorbrak. Frenna heeft de Nederlandse Urban industrie inmiddels veroverd en behoort tot de topartiesten van deze industrie. Als frontman van SFB en één van de kopstukken van het collectief New Wave, heeft het grote publiek kennis kunnen maken met zijn sound en talent voor hits. Zijn eerste soloproject ‘Geen Oog Dicht Gedaan’ was een schot in de roos met de hitsingle ‘My Love’. Tussen de SFB-projecten door, heeft hij samenwerkingen gehad met o.a. Ronnie Flex, Boef, Emms (Broederliefde) en Bizzey. Ook heeft hij een EP gedropt met zijn producer-protégè Diquenza genaamd ‘We Don’t Stop’. Met de featuring van de Ghanese superster Mugeez op de track ‘Walk Away’ heeft hij ook al de eerste stappen gezet om naast Nederland ook de wereld te veroveren.

De afgelopen tijd is Frenna druk bezig geweest. In aanloop naar zijn nieuwe album bracht hij samen met collega artiest Lil Kleine bracht hij de mega hit ‘Verleden Tijd’ uit. Binnen 24 uur heeft deze remake van ‘Onderweg’ (Abel, 2000) het Spotify record van meest gestreamde track verbroken en staat hij al een aantal weken op nr. 1 in de Single Top 100. In november bracht hij zijn langverwachte album ‘Francis’ uit, welke binnen no time een gouden status behaalde. Inmiddels is hetzelfde album zelfs goed voor platina. Om dit grote succes te vieren en de fans bedanken voegde hij op 7 februari 7 tracks toe aan het album.

Afgelopen januari stond Frenna, samen met zijn 777 band, op Eurosonic Noorderslag. In diezelfde maand wist hij de Edison Pop Award voor HipHop album van het jaar met zijn album ‘Francis’ in de wacht te slepen. Hij liet hiermee collega artiesten Ronnie Flex en Bizzy achter zich. De Edison Pop Award is de oudste muziekprijs van Nederland.

Boek Frenna
Frenna is te boeken bij AT Bookings voor regio België. Vraag direct een offerte aan of stel een vraag en we helpen je graag verder.

Nieuws over Frenna
Voor nieuws over Frenna bezoek je onze nieuwsrubriek.

persfoto Frenna

presskit Frenna

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Frenna