NL EN
Vraag / Offerte

Geraldine Kemper

boeken

Geraldine Kemper boeken voor jouw event?
Geraldine Kemper is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Geraldine Kemper is beschikbaar als presentator, host en/of als dagvoorzitter van uiteenlopende evenementen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Geraldine Kemper

Geraldine Kemper (Volendam, 26 januari 1990) is presentatrice. Geraldine studeerde sportmanagement toen ze besloot om een sprong in het diepe te nemen en gaf zich op voor het BNN-programma ‘Sterretje Gezocht’. In de zoektocht naar nieuw presentatietalent laat Geraldine zien wat ze in haar mars heeft. Met haar aanstekelijke enthousiasme, zit ze vanaf 2009 in het vaste team van ‘Spuiten En Slikken’, waarin ze alles op het gebied van seks en drugs voor het oog van de camera uitprobeert.

Voor BNNVARA reist ze de hele wereld rond. Ze bezoekt de meest prachtige, bijzondere en spannende plekken voor de programma’s ‘3 Op Reis’ en ‘Trippers’ . Door de jaren heen heeft ze vele programma’s achter haar naam staan. Samen met Jan Versteegh is Geraldine de strijd aan gegaan in ‘Jan vs Geraldine’ en onderzochten ze iedere wetenschappelijke test die je maar kan bedenken in het programma: ‘Proefkonijnen.’ In ‘Misbruikt’ maakt Geraldine Kemper met vier slachtoffers van seksueel misbruik een reis door het verleden. Tijdens ‘Verkracht Of Niet’ discussieert Geraldine samen met Tim Hofman en een groep jongeren over een aantal fragmenten waarin seksueel grensoverschrijdend gedrag wordt getoond. Geraldine presenteerde in 2018 het nieuwe seizoen van
‘Je Zal Het Maar Zijn’ .

In 2019 heeft Geraldine na tien jaar BNNVARA de overstap gemaakt naar RTL. Daar presenteerde zij 1 seizoen van Expeditie Robinson Videoland en is ze backstage reporter bij The voice of Holland. Vorig jaar was de indrukwekkende reeks Geraldine en de Vrouwen te zien op rtl4, waarin zij zes vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld volgt tijdens hun therapietraject om van hun PTSS af te komen. Een intens programma, waar Geraldine ook buiten het programma om nauw betrokken is bij de vrouwen. Het jaar 2021 start voor Geraldine heel mooi. Zij is samen met Peter de Veire het presentatieduo van Big Brother! Het dagelijkse programma was te zien in NL en Belgie, met elke donderdagavond de liveshow op RTL5. Momenteel presenteert Geraldine Five Days Inside, een documentaireserie waarin zij instellingen in Nederland bezoekt waar je normaal niet zomaar binnenkomt.

pressmap Geraldine Kemper

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Geraldine Kemper