NL EN
Vraag / Offerte

Gers Pardoel

boeken

Gers Pardoel boeken voor jouw event?
Gers Pardoel is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Gers Pardoel is beschikbaar voor optredens in clubs, poppodia, besloten evenementen en festivals.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Gerwin Pardoel, beter bekend onder zijn artiestennaam Gers, is een Nederlandse rapper en zanger geboren op 12 mei 1981 in Nijmegen. Gers kreeg zijn artiestennaam van Remon Stotijn, beter bekend als Postman, en Anouk. Zij hielpen hem wegwijs te maken in de wereld van de hiphop.

In 2009 scoorde Gers zijn eerste hit met Broodje Bakpao van The Opposites, waar ook Sef aan bijdroeg. De single bereikte de tweede plaats in de Nederlandse Top 40. Twee jaar later was Gers opnieuw te horen in de Top 40 met Ik Ga Hard van The Partysquad.

Na twee jaar voorbereiding verscheen in 2011 zijn debuutalbum De Wereld Is Van Jou. De eerste single van dat album, Ik Ben Hier, kwam niet verder dan de tipparade, maar de opvolger Ik Neem Je Mee werd de grootste Nederlandstalige hit ooit in de Top 40 en stond zes weken bovenaan de lijst. Op 31 december 2011 kwam Bagagedrager binnen in de Top 40 en had Gers op dat moment drie singles tegelijk in de lijst. Ik Neem Je Mee stond op dat moment nog in de bovenste regionen en zijn samenwerking met Guus Meeuwis, Nergens Zonder Jou, was net uit de top 10.

In 2012 werkte Gers samen met Doe Maar en scoorde hij met Liever Dan Lief zijn vijfde notering in de top 10. In 2014 bracht hij de singles #VFD, Dankbaarheid en Louise uit, vooruitlopend op de release van het album De Toekomst Is Van Ons. In 2017 droeg hij een album op aan zijn kinderen. Een jaar later kwam er een zogenoemd duet album uit met stadsgenoot Mennoboomin. In 2020 volgende zijn gelijknamige album “2020”.

Pressmap Gers Pardoel

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video