NL EN
Vraag / Offerte

GLOWINTHEDARK

Wil je GLOWINTHEDARK boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van GLOWINTHEDARK. Hier kan je een optreden van GLOWINTHEDARK boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

AT Bookings

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie

Albert Harvey (1986) en Kevin Ramos (1987) zijn beide geboren en opgegroeid in Nederland. Albert is opgegroeid met gospel, soul en folk muziek uit zijn thuisland Suriname, Kevin heeft zijn muzikale genen te danken aan zijn vader als bekende latin artiest en funky soul zangeres als moeder.

Met hun vriendschap als basis en hun gedeelde interesse in muziek, fashion en kunst, besloten ze om hun krachten te bundelen. Albert en Kevin groeiden uit tot een sterk duo met een cross-over sound tussen pop en elektronische muziek geïnspireerd door hun helden Daftpunk, N*E*R*D en Coldplay.

Na een brainstorm sessie was GLOWINTHEDARK een feit, een identiteit dat hun creativiteit muzikaal en qua performance omarmt. Met hun opzwepende performances visualiseren zichzelf als het licht en energy op het podium.

Als een pop/elektronisch act hebben ze de internationale dance scene betreden met nu al indrukwekkende optredens op hun cv, zoals de wereldbekende Pacha Ibiza, Dirty Dutch, Miami Winter Music Conference, Ultra Music Festival, Marquee Vegas, Mysteryland, Story Miami, Pacha Brazil, Ministry of Sound London en Tomorrowland. Hun brede muziek kennis en internationale sound heeft onder andere ook gezorgd voor verschillende residencies zoals de Pacha World Tour en Blue Marlin Ibiza.

Hun talent voor produceren werd al snel opgemerkt door verschillende grote namen en na de samenwerking met DJ Chuckie volgde de tracks ‘Electro Dude’ en ‘NRG’. De samenwerking met David Guetta zorgde echter voor een introductie aan het grotere publiek. Na hun ontmoeting op Winter Music Conference 2013 in Miami, sprongen ze al gauw met elkaar in de studio voor de club banger ‘Ain’t A Party’. De track werd gereleased op Jack Back Records en David Guetta’s compilatie CD ‘F*** Me I’m Famous’.

Momenteel werken ze hard aan ‘LIGHTSTATE’ waaronder een radio show, podcast, event, merchandise en eigen music label valt. Tijdens het draaien kwamen de boys achter de vraag naar fashionable maar handige manieren om hun spullen te vervoeren. Hieruit ontstond hun zelf ontworpen KEVIN ALBERT’ DJ bag.

2014 is een mijlpaal voor GLOWINTHEDARK geweest met meerdere succesvolle releases zoals ‘MUG’ met Danny Howard & T3nbears, ‘Charged’ met Alvaro en ‘Rave Century’ met Deorro. Ook hebben ze hun eigen evenement gehost in de Cavalli Ibiza Club en meerdere tours gedaan in Azie, Zuid-Amerika en Europa.

Hun potentie om 1 van de meest belovende pop/electronische duo’s te worden, is duidelijk te zien aan hun energieke live optredens. Met samenwerkingen en skills om elk publiek op te zwepen, is alles in de toekomst mogelijk voor GLOWINTHEDARK!

persfoto

presskit

Blijf op de hoogte

Verzenden

Agenda

  • Do 04 Okt 2018 GLOWINTHEDARK Proost - BREDA
  • Do 18 Okt 2018 GLOWINTHEDARK BAMBÚ - Supperclub - AMSTERDAM
  • Vr 19 Okt 2018 GLOWINTHEDARK One Night Stand - Club ABE - AMSTERDAM

Video