NL EN
Vraag / Offerte

INDIANAH

boeken

Wil je INDIANAH boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van INDIANAH. Hier kan je een optreden van INDIANAH boeken. Voor de prijs van INDIANAH vraag je een offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie INDIANAH

INDIANAH boeken

INDIANAH is een in 2018 opgericht muziek duo, bestaande uit zus en broer Shariffa Kanbier [vo-cals/songwriting] en Jermaine Kanbier [electronics/songwriting]

Geïnspireerd door hedendaagse elektronische muziek, maar ook pop, disco en soul, is het duo eigen muziek gaan schrijven en de studio ingedoken met producer Jack van de Ven.

INDIANAH’s singles ‘You’ en ‘Alive’ kwamen uit op 7/6/2019 en 21/2/2020.
De singles werden goed ontvangen en toegevoegd aan meerdere Spotify afspeellijsten en wer-den gedraaid in meerdere grote winkelketens en op Nederlands grootste internetradio Pinguin FM.
Tussentijds was het duo de support act voor de clubtour van de Engelse wereld hit zangeres Anne-Marie.

Op 29 January 2021 kwam de nieuwe Nederlandstalige single ‘Kom Je Naast Me Liggen’ uit.
In dezelfde periode ging INDIANAH een exclusieve samenwerking aan met SMINT.
De nieuwe track ‘Kom Je Naast Me Liggen’ werd geplaatst onder de SMINT commercial en tevens ook toegevoegd aan de app ‘SMINT! BEAM ME UP!’

Daarnaast werd de single ‘Kom Je Naast Me liggen’ toegevoegd aan Spotify’s playlist ‘Je Moerstaal’ en was de single met 500.000+ weergaves een rage op Tiktok.

INDIANAH zal te zien zijn tijdens het rondreizend muziekfestival Popronde dat van 18 februari tot en met 29 april 2021 plaats zal vinden in circa 40 Nederlandse steden.

Momenteel werkt het duo aan hun debuut EP.

Pressmap INDIANAH

Video's INDIANAH