NL EN
Vraag / Offerte

Jaap Reesema

boeken

Jaap Reesema boeken voor jouw event?
Jaap Reesema is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Jaap Reesema is beschikbaar voor optredens in clubs, poppodia, besloten evenementen en festivals.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Jaap Reesema’s muzikale carrière kende de afgelopen tijd meerdere hoogtepunten. Zo heeft hij meegedaan aan ‘Beste Zangers’, was hij aangekondigd als deelnemer van de Belgische variant ‘Liefde Voor Muziek’ en was hij te zien als teamcaptain in het tv-programma ‘DNA Singers’, dat door miljoenen mensen werd bekeken. Jaap trok samen met zijn band door heel Nederland met zijn uitverkochte clubtour en deze zomer staat hij op grote festivals.

In 2023 verscheen Jaaps album ‘Als Je Voor Me Staat’. Deze plaat bereikte de nummer 1-positie in de Album Top 100 in zowel Nederland als België en kreeg flinke support op de radio. Met zijn #1 album en vier Top 40 hits, zoals onder andere de dubbel platina hit ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ met Pommelien Thijs, kan je vaststellen dat Jaap inmiddels een vaste plek te pakken heeft in de Nederlandse en Belgische muziekindustrie.

Onder de naam Jake Reese werkte Jaap samen met Hardwell aan de singles ‘Run Wild‘ en ‘Mad World‘. Voor de laatstgenoemde won hij de award voor ‘Best Vocal Performance’ op de International Dance Music Awards in 2015. Als Jake werkte hij tevens mee aan singles voor Jay Sean, David Guetta & Showtek, Armin van Buuren, Sam Feldt, Lucas & Steve en Lost Frequencies. Jaap focust zich nu op de Nederlandstalige soloplaten.

Pressmap Jaap Reesema

Pressmap Jaap Reesema (BW)

Pressmap Jaap Reesema (Pola)

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Jaap Reesema