NL EN
Vraag / Offerte

Jack

boeken

Jack boeken voor jouw event?
Jack is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Jack is beschikbaar voor optredens in clubs, poppodia, besloten evenementen en festivals.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Jack is een rapper en zanger met Nederlandse en Turkse roots die in het dagelijkse leven bekend is als Dylan Klomp. Zijn roots liggen in Rotterdam waar hij op 20 januari 2000 geboren is. Hier heeft hij ook zijn muzikale start kunnen maken door een studio te huren en zijn eerste tracks op te nemen. Het nummer ‘Op de weg’ kwam bij een platenlabel terecht en bleek de ultieme start.

Het nummer zorgde voor zijn eerste hit notering. De 64e plek in de Nederlandse Single Top 100. In de jaren die volgde bracht Jack meerdere nummers uit en werkte hij onder andere samen met bekende artiesten zoals Esko, Emms, Josylvio, Dopebwoy en nog veel meer.

In augustus 2019 bracht Jack zijn debuutalbum uit onder de naam Plan A, deze behaalde de derde plek in de Nederlandse Album Top 100. Hierop volgden in 2020 nog twee albums; Traplove en Plan B. Dit zorgde voor inmiddels al miljoenen streams op zijn Spotify en vele views op YouTube. Jack heeft inmiddels ook al vier 101 Barz sessies achter zijn naam staan. Producer Thez speelt een belangrijke rol in zijn carrière en produceerde al veel songs.

Verwacht van Jack een ijzersterke liveshow met muzikale songs en tekstuele diepgang zoals wij van hem kennen. De mix van Trap beats met raps en zang maakt hem een unieke artiest die nog pas aan het begin staat van de echte grote spotlights!

Pressmap Jack

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video