NL EN
Vraag / Offerte

Jhorrmountain

boeken

Wil je Jhorrmountain boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Jhorrmountain. Hier kan je een optreden van Jhorrmountain boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Jhorrmountain (Jhorano Plet) groeide op in Amsterdam Zuid-Oost waar hij zijn jeugd doorbracht met lokale muzikanten. Dankzij zijn moeder werd hij gevoed met 80’s en 90’s helden, maar zijn grootste inspiratiebron is zijn eigen leven en de mensen om hem heen.

Zijn toekomst leek op het voetbalveld te liggen, want Jhorrmountain weet wel hoe je een balletje trapt, maar de voetbalwereld beviel hem minder. De getalenteerde sporter zag al snel dat zijn plek buiten het Arena-stadion lag en stortte zich vervolgens volledig op de muziek onder de naam Jhorrmountain. Via YouTube regelde hij de beats, de raps deed hij zelf.

Jhorrmountain heeft vaak met Johnny500 in de studio gezeten. Uit die samenwerking kwam een EP en welke enorm goed werd ontvangen. De EP is al meer dan 17 miljoen keer gestreamd en hiermee scoorde hij een hit, die in elke club te horen was; Skurbah.

Jhorrmountain werd geliefd bij het grote publiek door de succesvolle single ‘Coño’ die in december 2017 werd gereleased. De track is al meer dan 45 miljoen keer gestreamd: een mega hit. Dit laat zien dat Jhorrmountain veel in zijn mars heeft. De focus van Jhorrmountain ligt bij het freestylen tijdens een studiosessie.  “Ik schrijf geen teksten meer, ik freestyle alles direct vanuit mijn hart.”

Ter aanvulling op zijn muziek is Jhorrmountain’s performance erg belangrijk voor hem. Iedere liveshow is een unieke ervaring voor de fans. “Ik voel me op mijn best als ik live kan optreden, dat is écht mijn wereld.”

persfoto

presskit

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video