NL EN
Vraag / Offerte

Josylvio

Wil je Josylvio boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Josylvio. Hier kan je een optreden van Josylvio boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

AT Bookings

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie

Hij maakte indruk met zijn eerste album Ma3seb die lovende recensies kreeg. Josylvio is één van de snelst groeiende artiesten van het label Van Klasse en heeft miljoenen YouTube-views en Spotify streams op zijn naam staan.

Josylvio is man die Nederlandse teksten mixt met Arabische invloeden. Op zijn twaalfde begon hij met het luisteren naar Nederlandstalige rap, maar wat hem echt op het artiestenpad heeft gebracht is Tupac Shakur. Zijn hernieuwde ontmoeting met Esko, waarmee hij vroeger in de klas zat, resulteerde in een samenwerking van goud. “Het was voorbestemd dat we elkaar weer tegenkwamen. El mektab, zeggen we in het Arabisch: het lot.”

Met verschillende succesvolle singles zoals ‘Le7nesh’, ‘Mbongo’, ‘Skere Tijden’, ‘La La La’ en ‘Westside’ laat Josylvio zijn klasse zien. De samenwerkingen met o.a. Sevn Alias, Hef, Adje, Ali B, Keizer, Bizzey, een Edison Pop 2017 nominatie én de release van zijn nieuwe album zorgen ervoor dat Jolsylvio aan de vooravond staat van een geweldig nieuw hoofdstuk van zijn carrière.

persfoto

Blijf op de hoogte

Verzenden

Agenda

  • Do 26 Apr 2018 LSD Festival 2018: Kingsnight Edition - WEERT
  • Do 26 Apr 2018 Drie Gezusters Nijmegen - NIJMEGEN
  • Do 26 Apr 2018 Meisjes blijven Meisjes - The BOX - AMSTERDAM
  • Vr 27 Apr 2018 Stadspodium Amsterdam - AMSTERDAM
  • Vr 27 Apr 2018 S' oranje Festival - Plein 1940 - ROTTERDAM

Video