NL EN
Vraag / Offerte

Julia Zahra

boeken

Wil je Julia Zahra boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Julia Zahra. Hier kan je een optreden van Julia Zahra boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Julia Zahra, voorheen Julia van der Toorn, uit team Marco Borsato was op haar 17e de grote winnares van het vierde seizoen van The voice of Holland! Met haar bijzondere auditie met het Britney Spears-nummer ‘Oops… I Did It Again’ blies ze de coaches van hun stoelen, en behaalde ze de nummer 1 in de Single Top 100.

Haar kenmerkende warme stemgeluid en akoestische gitaar zijn uiteraard ook op haar debuutalbum Julia van der Toorn te horen. Het album stond in no-time op 1 in de iTunes album chart. Ze bewijst haar veelzijdigheid en muzikaliteit met gevoelige ballads, swingende pop en ritmische R’n B.

Beste Zangers van Nederland

Julia Zahra gooide het hele seizoen al hoge ogen tijdens het AVRO-TROS programma De Beste Zangers van Nederland, maar uiteindelijk heeft ze het programma ook gewonnen samen met Frans Duijts.

De zangeres schoot onlangs de iTunes hitlijst in met haar akoestische versie van ‘Just An Illusion’, een cover van BZN. Het programma trok het hele seizoen al vele kijkers, en de laatste aflevering zelfs 1,2 miljoen!

AT Bookings is het officiële boekingskantoor voor Julia haar besloten optredens.

Foto: Laura Oldenbroek

Boek Julia Zahra
Julia Zahra is vanaf nu te boeken bij AT Bookings. Vraag direct een offerte aan of stel een vraag en we helpen je graag verder.

Nieuws over Julia Zahra
Voor nieuws over Julia Zahra bezoek je onze nieuwsrubriek.

Pressmap Julia Zahra

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video