NL EN
Vraag / Offerte

Kaj Gorgels

boeken

Wil je Kaj Gorgels boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Kaj Gorgels. Hier kan je een optreden van Kaj Gorgels boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Kaj Gorgels

Kaj Gorgels boeken
Kaj Gorgels (8 september 1990) is een online personality, presentator en journalist.

Hij begint met schrijven gedurende zijn reis door Azië. Het schrijven, het avontuurlijke, zijn nieuwsgierigheid en zijn droom om ooit voor de televisie te werken brengen hem uiteindelijk bij de studie Journalistiek. De entertainment industrie krijgt echter zijn voorkeur na een uit de hand gelopen hobby: ‘Kaj’s Typetjes’.

‘Kaj’s Typetjes’ wordt op YouTube een regelrechte hit. In elke video kruipt Kaj in de huid van verschillende zelfbedachte personages. Zijn fantasie, humor en kunde om te spelen zorgen voor een groot online succes. Door zijn grote succes op Facebook, Instagram en YouTube heeft Kaj een groot bereik. Dankzij zijn filmpjes, die soms wel meer dan een miljoen keer bekeken zijn, is Kaj een grote, online bekendheid geworden.

Het presenteren bevalt Kaj goed en in 2015 is Kaj reporter voor het Veronica programma ‘Bonobo’s’, waar hij brutaal en ondeugend in de wereld duikt van seks en liefde. Ook presenteerde Kaj het programma ‘NieKaj index’, waar hij voor de Toto voetbaluitslagen voorspelt en ex-voetballers interviewt. In 2015 werd Kaj ook host bij het YouTube kanaal genaamd Concentrate. Hier presenteerde hij naast Monica Geuze, Bobbie Bodt, Thomas Cox en Nanne Meijer.
Kaj maakte in 2017 zijn televisiedebuut bij RTL. Hij presenteerde naast John Williams het programma SOS Mijn Vakantie Is Een Hel, waarin zij Nederlanders helpen die hun vakantie zien veranderen in een hel. In 2018 presenteerde hij enkele programma’s voor Videoland waaronder I Love You Tattoo, De Beste Verleiders en samen met Yolanthe Sneijder-Cabau de populaire realityserie Temptation Island VIPS. Eind 2018 won Kaj Gorgels de Televizier Aanstormend Talent Award tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

Na zijn eigen deelname in 2017 aan Expeditie Robinson, waarin hij in de finale stond, mag Kaj tegenwoordig voormalig presentator Dennis Weening gaan opvolgen in het aankomende seizoen van Expeditie Robinson in 2019. “Deelname aan het programma waar ik van jongs af aan al fan van ben was al onwerkelijk, maar ik had helemaal nooit durven dromen dat ik het programma ooit zou mogen presenteren! Echt een droom die uitkomt.”

Kaj is écht al zijn dromen aan het verwezenlijken want vanaf 2019 is Kaj Gorgels te zien in de theaters. Hier debuteert hij met zijn eigen one-man theatershow ‘Effe Relativeren’. Een theatershow waarbij hij op een cynische en sarcastische manier ingaat op het jong volwassen zijn.

Kaj Gorgels is te boeken als host, acteur, presentator en komt ook graag eens langs op jouw feest om de boel op te leuken!

Persfoto Kaj Gorgels

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Kaj Gorgels