NL EN
Vraag / Offerte

Kaj Gorgels

boeken

Wil je Kaj Gorgels boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Kaj Gorgels. Hier kan je een optreden van Kaj Gorgels boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Kaj Gorgels

Kaj Gorgels boeken
Kaj Gorgels (Rotterdam, 8 september 1990) is een online personality, presentator en journalist. Hij begint met schrijven gedurende zijn reis door Azië. De entertainment industrie krijgt echter zijn voorkeur na een uit de hand gelopen hobby: ‘Kaj’s Typetjes’. ‘Kaj’s Typetjes’ wordt op YouTube een regelrechte hit. In elke video kruipt Kaj in de huid van verschillende zelfbedachte personages. Door zijn grote succes op Facebook, Instagram en YouTube heeft Kaj een groot bereik.

Het presenteren bevalt Kaj goed en in 2015 is Kaj reporter voor het Veronica programma ‘Bonobo’s’. In 2015 werd Kaj ook host bij het YouTube kanaal genaamd Concentrate. Kaj maakte in 2017 zijn televisiedebuut bij RTL. Hij presenteerde het programma ‘SOS Mijn Vakantie Is Een Hel.’ In 2018 presenteerde hij enkele programma’s voor Videoland waaronder ‘I Love You Tattoo’, De Beste Verleiders en samen met Yolanthe Sneijder-Cabau de populaire realityserie Temptation Island VIPS. Eind 2018 won Kaj Gorgels de Televizier Aanstormend Talent Award tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

Na zijn eigen deelname in 2017 aan Expeditie Robinson mocht het programma vanaf 2019 zelf presenteren. Ditzelfde jaar debuteerde hij met zijn eigen one-man theatershow ‘Effe Relativeren’. Een theatershow waarbij hij op een cynische en sarcastische manier ingaat op het jongvolwassen zijn.

Momenteel stort Kaj zich helemaal in de wereld van podcasts en bestormd hij de top 5 met zijn twee podcast “Effe Relativeren”, waar hij bekende gasten ontvangt en “Geuze & Gorgels, samen met Monica Geuze”. Ook op beeld kan je niet om Kaj heen: In 2021 presenteert hij het eerste Nederlandse seizoen van the hit reality serie ‘Are You The One?’.

Kaj Gorgels is te boeken als host, acteur, presentator en komt ook graag eens langs op jouw feest om de boel op te leuken!

Pressmap Kaj Gorgels

Video's Kaj Gorgels