NL EN
Vraag / Offerte

Kav Verhouzer

boeken

Wil je Kav Verhouzer boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Kav Verhouzer. Hier kan je een optreden van Kav Verhouzer boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Kav Verhouzer

Kav Verhouzer boeken
‘’Ik wil gewoon mensen blij maken met mijn muziek’’ is wat Kav Verhouzer ooit riep toen hij begon met produceren. Dat is aardig gelukt want zijn muziek wordt tientallen miljoenen keer beluisterd en wordt gedraaid door o.a. Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano, Oliver Heldens, Tiësto, Kygo, and Sam Feldt.

De ster van Kav Verhouzer is reizende sinds zijn Platinum hit ‘Stap Voor Stap’ die weken in de Top40 heeft gestaan. Daarnaast werd het ook nog de meest geshazamde plaat in Nederland. Deze hit, samen met rapper Sjaak, was een schot in de roos. Het duurde dan ook niet lang voor er een follow-up kwam genaamd ‘Turbo’. Deze samenwerking werd nog even versterkt met de invloed van Jebroer die ook te horen is op deze track. In de tussentijd werd Kav nog gevraagd om een officiële remix te maken van een van de grootste hits in 2018, ‘Huts’.

Het begon ooit allemaal met het succes van ‘Hot Skin’ deze track, samen met Sam Feldt, behaalde meteen 12 miljoen streams op Spotify. Tegelijkertijd kwam zijn bootleg van Mr Probz’ ‘Nothing Really Matters’ op Soundcloud uit die ook meer dan 8 miljoen streams haalde. Zijn populariteit bleef groeien en dit werd ook opgemerkt door Spotify dat hem uitriep tot ‘Spotlight Artist Of The Year’ in Nederland voor 2016. Als one to watch betaalde hij het vertrouwen terug met de track ‘Get What You Came For’ samen met BullySongs.

Op dit moment toert Kav de hele wereld over. Van de dikste studentenfeesten in Nederland tot aan festivals in Afrika, Mexico en Azië. In de tussentijd vindt hij ook nog tijd om de studio in te duiken met de beste singers/songwriters en producers om er voor te zorgen dat er weer een hoop nieuwe muziek aan komt!

Persfoto Kav Verhouzer

Presskit Kav Verhouzer

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Kav Verhouzer