NL EN
Vraag / Offerte

Koen Kardashian

boeken

Wil je Koen Kardashian boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Koen Kardashian. Hier kan je een optreden van Koen Kardashian boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Koen Kardashian

Koen Kardashian boeken
Koen Kardashian is een Nederlandse presentator, vlogger, tv en social media personality Koen Pieter van Dijk, ook wel bekend als Koen Kardashian, startte zijn carrière als model. Na een aantal jaar modellenwerk te hebben gedaan begon Koen een visagie opleiding. Al snel werd hij de huis visagist van een aantal vermogende vrouwen. Zijn klantenkring groeide razendsnel en dat ging zeker niet onopgemerkt.

In 2015 was Koen voor het eerst te zien in het programma “Niet Lullen Maar Poetsen”. Een programma van Powned waarbij vermogende Rotterdamse jongeren werden gevolgd. Koen viel op met zijn bijzondere persoonlijkheid en levensstijl vol feesten, champagne en kaviaar. Daarnaast was Koen te zien in het SBS6 programma “Queens of the Jungle”. Zijn bereik op social media werd hierdoor steeds groter. Inmiddels heeft Koen een following opgebouwd met meer dan 100K volgers op Instagram, en dat blijft exponentieel groeien.

Zijn opvallende uitstraling en excentrieke levensstijl zorgen ervoor dat hij zich helemaal thuis voelt in de glitter en glamourwereld. Naast zijn vlogs op Youtube en activiteiten op Instagram, is Koen ook steeds meer te zien op tv. Zo presenteert Koen een aantal series voor MTV Nederland en &C.

Koen heeft inmiddels ook al drie tracks uitgebracht. Zijn eerste nummer, ‘Met je Prada’s in de modder’, groeide enorm snel uit tot een grote Youtube hit. Inmiddels heeft Koen nog twee andere nummers uitgebracht genaamd ‘CHAMPAGNEYNEY’ en ‘Costa niet zo Brava’.

Koen Kardashian, een veelzijdige, unieke en vooral erg gezellige personality die we steeds vaker zullen zien!

persfoto Koen Kardashian

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Koen Kardashian