NL EN
Vraag / Offerte

Lina Ice

Wil je Lina Ice boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Lina Ice. Hier kan je een optreden van Lina Ice boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

AT Bookings

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie

Een jonge gedreven getalenteerde zanger, geboren op 31 juli 1992. Met een percussie in zijn ene hand, pianospelend met de andere. Vanaf kleins af aan wist hij dat hij niets liever wilde dan optreden en mensen vermaken met zijn prachtige stem, zoals zijn idolen Greg David en Usher.

Als jonge drummer met een bijzondere timing, zag men in Lina een muzikant in spe. Na een tijdje gedrumd te hebben in een band en piano gespeeld te hebben tijdens familiegelegenheden, vond Lina dat het tijd werd om zijn muzikale horizon te verbreden.

Sinds de eerste dag in de studio op de zolder van een vriend, heeft Lina op eigen houtje een enorme muzikale ontwikkeling doorstaan, door zelf songteksten te schrijven en beats te creëren op zijn oude Playstation. Zonder enige zangles, heeft Lina het luisteren naar akkoorden en het vertalen in zang, zichzelf aangeleerd.

Al gauw werd het zijn omgeving duidelijk dat Lina talent had en werd zo nu een dan gevraagd om een optreden te verzorgen, waarmee hij zijn eigen nummers maar ook covers ten gehore bracht.

In nog geen 4 jaar tijd ging Lina van een optreden in de aula op de middelbare school naar uitverkochte zalen in the Sand.
Lina is een echte DO-er en scheidt het koren van het kaf!

persfoto

Blijf op de hoogte

Verzenden

Agenda

  • Geen agenda aanwezig

Video