NL EN
Vraag / Offerte

Living Room Heroes

boeken

Wil je Living Room Heroes boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Living Room Heroes. Hier kan je een optreden van Living Room Heroes boeken. Voor de prijs van Living Room Heroes vraag je een offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Living Room Heroes

Living Room Heroes boeken

“blues , roots en swagger”
Na een daverende release show van het tweede studio album Welcome To The Circus (2018) in Doornroosje Nijmegen, werd duidelijk dat de Living Room Heroes een nieuwe weg in waren geslagen. Ze leverden een live optreden vol beleving. De energie van de vierkoppige band nam ons naar een muzikale climax. Deze vibe werd vast gehouden op festivals en clubpodia die werden aangedaan op de daarop volgende tour. Met deze energie ontstond de puls voor een nieuw album. Twee jaar geleden startte het schrijfproces, ondertussen leek het leven op zijn kop te staan. Resultaat: een persoonlijk album. Rauw, warm groovend vol emotie. Liedjes werden een muzikaal toevluchtsoord, de oplevering van het album kreeg een therapeutisch karakter. Ontstaan vanuit een persoonlijk verhaal die werden vertaald naar een gezamenlijke uitdaging. Succesvol is er een geheel ontstaan met uitgesproken nummers.

In de studio van Jaimi Faulkner (AUS) (ook deelgenoot als backing vocalist), werden de nummers in de late zomer van 2019 in een buitenwijk van Duisburg in het Duitse Ruhr gebied opgenomen. Een album dat niet zonder slag of stoot het levenslicht zou zien, maar tot stand gekomen op een niet geplande onbekende weg.

Boekingen van Living Room Heroes worden verzorgt i.s.m. Glory Box.

Pressmap Living Room Heroes

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video