NL EN
Vraag / Offerte

DJ Maestro

boeken

Wil je DJ Maestro boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van DJ Maestro. Hier kan je een optreden van DJ Maestro boeken. Voor de prijs van DJ Maestro vraag je een offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Biografie DJ Maestro

DJ Maestro is vooral bekend van zijn met platina onderscheiden mixalbums voor het fameuze New Yorkse label Blue Note: Blue Note Trip. Ook mocht hij officieel het debuutalbum van Nina Simone remixen. Naast deze albums produceerde hij cd’s voor beroemde jazzlabels als Verve en Bethlehem Records. Dit leidde tot optredens op alle 5 continenten, met hoogtepunten als terugkerende optredens op North Sea Jazz, Ku De Ta (Bali), Capetown Jazz, Java Jazz (Jakarta), Ce La Vi (Singapore), Babylon (Istanbul), etc. En wellicht ken je hem ook als dj bij Arrow Jazz FM, BNR en Sublime. Sinds 4 jaar timmert hij aan de weg met zijn eigen onine station: Jazz de Ville.

Van radio tot jazzfestivals, van lounges tot beachclubs, van high-end bedrijfsfeesten tot speciale producties; DJ Maestro mag zich een veelzijdig artiest noemen. Jazz, funk, lounge, house, bossa nova, afrobeat en soul, naadloos wordt het aan elkaar gemixed. Bij voorkeur puttend uit zijn rijk gevulde platentassen.

Pressmap DJ Maestro

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video