NL EN
Vraag / Offerte

Mandy Woelkens

boeken

Wil je Mandy Woelkens boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Mandy Woelkens. Hier kan je een optreden van Mandy Woelkens boeken. Voor de prijs van Mandy Woelkens vraag je een offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Mandy Woelkens (Den Haag, 1989) is presentatrice, podcastmaakster en hoofdredacteur van Linda Meiden. In 2011 studeert Mandy af van de studie Theater, Film en Televisiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht, waarna ze in 2012 begint bij 3FM. In een aantal jaar beweegt Mandy zich langzaam van achter de schermen, steeds meer naar de voorgrond. In 2015 is Mandy uiteindelijk presentatrice van de festival verslaggeving 3FM. In 2016 begint zij bij Q-Music als radiomaakster, waar ze tot en met 2018 werkzaam is. Daarna is Mandy te zien op televisie en online kanalen als presentatrice van Zapplive, KVWeetjes en &C TV en vanaf 2020 was ze managing editor bij Cosmopolitan tot eind 2021. In haar tijd bij Cosmo heeft ze haar uiterste best gedaan het tijdschrift inclusiever te maken op allerlei vlakken.

Samen met haar Joyfriend Thorn, maakt ze de populaire podcast ‘Couple Goals’. Hierin spreken zij met allerlei verschillende stellen. Hoe leerden ze elkaar kennen? Waar maken ze ruzie over? Wat is er nou zo leuk aan de ander? En staat er eigenlijk wel zoiets als ‘couple goals’? Mandy maakt maatschappelijke thema’s op een behapbare manier bespreekbaar. Ze staat voor inclusiviteit en wil graag mensen inspireren om vooral zichzelf te zijn. Zo spreekt ze zich uit over feminisme, gendergelijkheid, seksualiteit en diversiteit.

In het najaar van 2021 heeft zij samen met Thorn het boek ‘ FAQ Gender’ uitgebracht. In dit boek hopen ze de gender-FAQ for once and for all te beantwoorden en de gendergrijze wolken te doen vervagen. Voor ons is het namelijk heel helder; nu jij nog!

Pressmap Mandy Woelkens

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Mandy Woelkens