NL EN
Vraag / Offerte

Marjolein van den Broek

boeken

Wil je Marjolein van den Broek boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Marjolein van den Broek. Hier kan je een optreden van Marjolein van den Broek boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie Marjolein van den Broek

Marjolein van den Broek boeken
Marjolein van den Broek is sinds 2015 de trotse eigenaresse van het succesvolle platform Sneakers and Smoothies, een platform dat bericht over mode, reizen en hotspots. Daarnaast runt ze haar eigen marketing- en copywriting bedrijf Mar Creatives en heeft ze onlangs het t-shirtbrand Team Unicorn gelanceerd. Ze is enthousiast, ambitieus en praktisch altijd onderweg. Want mogelijkheden ziet ze overal en kansen zijn er om met beiden handen aan te pakken, zo vindt Marjolein.

Neem contact op voor verschillende mogelijkheden  om Marjolein van den Broek te boeken.

– In drie stappen een sterke brand-identity op Instagram. 

Marjolein legt uit hoe je eenvoudig via Instagram laat zien wie je bent of wie je merk is. Ze helpt je op weg bij het kiezen van je beelden, je teksten en legt daarnaast uit hoe je foto’s op je timeline vs. beelden op Instastories in kunt zetten. Wanneer je Instagram serieus neemt en er goed over nadenkt, kun je met enkele tips en trucs een sterke merkidentiteit op Instagram bouwen.

– Creatief schrijven, tips and tricks.

Van inleiding tot uitsmijter, Marjolein geeft handige tips om een makkelijk leesbare tekst te vormen. Ook laat ze zien hoe je je tekst heel gemakkelijk net iets levendiger of creatiever neerpent. Van web-teksten tot brochure copy, Marjolein maakt schrijven makkelijker.

– Zo werkt Instagram. 

Hoe komt het dat de één super snel groeit en de ander wat achterblijft? Hoe kun je je Instagram pagina een handige boost geven? Wat speelt er allemaal mee bij het plaatsen van een post? En wat kan er eigenlijk allemaal met Instagram, naast een foto op je timeline plaatsen?

– Van vaste dienst naar ZZP’er. Hoe? Zo!
Marjolein begon zelf bij een werkgever, maar besloot op een gegeven moment de sprong in het diepe te wagen. Wat komt daar allemaal bij kijken, hoe hak je die knoop door en hoe zorg je dat je jouw business bij potentiële opdrachtgevers onder de aandacht brengt? Marjolein geeft antwoord.

Website: www.sneakersandsmoothies.com

persfoto Marjolein van den Broek

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Marjolein van den Broek