NL EN
Vraag / Offerte

Meester Moeilijk

boeken

Wil je Meester Moeilijk boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Meester Moeilijk. Hier kan je een optreden van Meester Moeilijk boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Intro

Wat goed dat je d’r bent! Meester Moeilijk is de DJ met een open karakter en een twist, de man die weet hoe een stijlvol evenement hoort te klinken en altijd weer zorgt voor een ‘Goed Gevoel Garantie’.

De Meester draait helemaal niet zo ingewikkeld als zijn naam doet vermoeden. Tijdens zijn aanwezigheid hoor je – naast een rake grap – smooth disco, blije soul-, house-, pop- en indie-classics.

Maak het jezelf makkelijk, kies voor Meester Moeilijk!

Bio

Meester Moeilijk wandelt al meer dan vijftien jaar ontwapenend glimlachend door het internationale nachtleven en de entertainmentwereld. “De Meester” draait helemaal niet zo ingewikkeld als zijn naam doet vermoeden. In zijn sets (met unieke “Goed Gevoel Garantie”) hoor je smooth disco, blije soul en house-, pop-, en populaire indie-classics.

Meester Moeilijk is positief, cool, uitnodigend, soms een stukje dieper, maar altijd vrolijk en doeltreffend. Moeilijk is bovendien geen verlegen muurbloem-DJ en heeft graag een microfoon binnen handbereik: Een rake grap, een aankondiging, een presentatie met een knipoog… Alles natuurlijk in lijn met de avond en vanuit het hypersociale instinct dat de Meester zo geliefd maakt.

Sterker nog: Recent onderzoek heeft aangetoond dat huwelijksfeesten waar Meester Moeilijk optrad gemiddeld 76% minder vaak uitmonden in een scheiding! Hetzelfde onderzoek liet zien dat na een chique bedrijfsborrel met de Meester het ziekteverzuim gemiddeld 15% daalt en jaaromzetten astronomische hoogten bereiken.

persfoto

perskit

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video