NL EN
Vraag / Offerte

Nanne Meijer

boeken

Wil je Nanne Meijer boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Nanne Meijer. Hier kan je een optreden van Nanne Meijer boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie

Nanne Meijer (Hoorn, 4 maart 1991) is online programmamaker, zanger en presentator.

Nanne is al enkele jaren een gewaardeerd gezicht in de Nederlandse YouTube scene. Door het wekelijks terugkerende format Ochtendmix heeft hij een YouTube kanaal kanaal opgebouwd met bijna 160.000 abonnees. Ook heeft hij de afgelopen jaren diverse andere goedlopende kanalen gelanceerd zoals ‘Shirley en Tamara’ en het populaire ‘Meijer&CO’, waarin hij met zijn familie producten test. Hiermee heeft Nanne bewezen een goed zakelijk inzicht te hebben betreffende wat werkt in de doelgroep van vrouwen tussen de 14-24 jaar. Het overgrote gedeelte van de series produceert hij zelf en hij schuwt het niet om ook achter de camera plaats te nemen.

Maar Nanne wilde meer! Op 18 mei 2018 heeft Nanne op spectaculaire wijze zijn eerste nummer gelanceerd, genaamd: ‘Ik wil meer #freepass’. Hij maakte al eerder zangcovers maar was nu zo ver om zijn eigen muziek te gaan produceren samen met Bart Janssen van Wooloo Records en A Million Faces. Met ruim 300.000 views op Youtube en meer als 110.000 streams op Spotify is de eerste single een succes gebleken. Nanne is dan ook druk bezig met zijn tweede single en videoclip, welke op de planning staat om in oktober 2018 gelanceerd te worden.

Met alle kennis die Nanne de afgelopen jaren heeft opgedaan ontwikkelt hij zich snel als expert op het gebied van online content, het bouwen van een merk en de huidige trends onder zijn doelgroep. Zijn expertise heeft hij al meerdere malen mogen delen met een uiteenlopend publiek als dagvoorzitter op congressen en thema-dagen.

Al deze projecten naast elkaar maken dat Nanne zich ontwikkelt als producent, presentator, zanger, dagvoorzitter en programmamaker, oftewel een multi-talent.

Persfoto

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video