NL EN
Vraag / Offerte

Pearl Joan

boeken

Wil je Pearl Joan boeken? Bij boekingskantoor AT Bookings kun je een optreden van Pearl Joan boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie

Pearl Jozefzoon (1985) is zangeres en songwriter

Hoe het begon…
Pearl begon met zingen in de kerk en werd thuis muzikaal opgevoed door haar broers. Na de Havo volgde ze het conservatorium in Tilburg. Na in 2008 haar diploma te hebben behaald, speelde Pearl mee in diverse theatershows en musicals geproduceerd door het musicalproductiebedrijf van Albert Verlinde.

TV
In 2010 deed Pearl mee aan het eerste seizoen van The Voice of Holland, waar ze opviel door haar loepzuivere stem en professionele performance. Ze eindigde als tweede. Vanaf dat moment was haar carrière als solo-artiest een feit. Ze stond met Nick & Simon vier keer in een uitverkocht Gelredome met Symphonica in Rosso en won het tv-programma Van Popster tot Operaster.

Debuutalbums
In 2013 bracht Pearl haar debuutalbum ‘The Time is Now’ uit, een cross-over tussen pop en klassiek, opgenomen met groot orkest in de beroemde Galaxy Studio’s in België. In het voorjaar van 2014 stond Pearl in het theater met een Nederlandstalige bewerking van de Mattheüs Passion, samen met Jan Roth.

Musicals
Van september 2014 tot februari 2015 schitterde Pearl als hoofdrolspeelster in de musical Dreamgirls van Albert Verlinde Entertainment. In maart 2015 stond Pearl opnieuw in het theater met een Nederlandstalige bewerking van de Mattheus Passion.

Meer eigen werk…
Begin 2016 bracht Pearl haar EP ‘Forward’ uit, een pop/country-plaat met zelfgeschreven nummers. De EP werd zeer positief ontvangen door muziekliefhebbers. Eind 2017 verscheen Pearls kerstalbum ‘Het Licht komt eraan’. Pearl is al van jongs af aan fan van kerst, en heeft ieder
jaar veel kerstoptredens. Op deze cd brengt ze kerst in huiskamersfeer naar de luisteraar toe, met eigen Nederlandse hertalingen van bekende en minder bekende kerstliederen.

Persoonlijk
Pearl is een getalenteerde zangeres met een indrukwekkende trackrecord in de muziek, maar wie is ze nog meer? Pearl woont samen met haar man Renze, dochter Naomi en zoon Ezra in het midden van het land. Anderen omschrijven Pearl als een vriendelijke en betrokken dame die niet alleen met haar stem anderen weet te ontroeren, maar ook met haar warme persoonlijkheid.

persfoto

Video