NL EN
Vraag / Offerte

Piet Junior

boeken

Piet Junior boeken voor jouw event?
Piet Junior is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Piet Junior is beschikbaar voor optredens in clubs, poppodia, besloten evenementen en festivals.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Piet vertelt het verhaal van zijn cultuur en karakter. Dit komt samen in de tracks + uitingen in media. Waaronder de cultuur van de reiziger, en die van hem als vader en tevens handelaar. De cultuur van de reizigers, in de volksmond woonwagenbewoners, blijft er een die de buitenwereld blijft fascineren! Met lede ogen ziet en hoort hij vooral de negativiteit rondom de woonwagen bewoners aan. Die ban wilt hij breken. Het is niet zomaar die “Rapper van het kamp” Maar de rapper met een verhaal, afkomstig van…

Jeugd
Hij wordt niet uitgenodigd op kinderfeestjes omdat hij van “het kamp” komt. Op 13-jarige leeftijd begint hij eigen rapmuziek te maken. Hierin kon hij zijn gevoel kwijt en kon hij zijn kant van het verhaal vertellen en de stem zijn van velen die dit meemaken. Kinderen die op woonwagenkampen opgroeien, maar ook daarbuiten. Dat is ook een reden dat hij met zijn teksten onder andere de jongere doelgroep wil inspireren om voor zichzelf op te komen en van hun eigen kracht uitgaan met zijn teksten.

Geschiedenis carrière
Hij maakte underground furore met nummers als ‘Lovie’ en ‘Vlotte jongens’ en werkte al met Esko, Young Ellens en Brace. In 2020 zijn debuut EP ‘Van ’t Kamp’ met daarop de hit ‘Dingen Die Normaal Zijn’, voorzien van een iconische videoclip, en mocht hij het voorprogramma verzorgen van Amerikaanse rapper ‘The Game’ in Hedon. In 2021 besloot Piet zich meer te focussen op feel good music met wat meer invloeden vanuit de popwereld. Dit is te horen op zijn meest recente EP ‘Nirvana’ met o.a ‘Alles wat ik doe’ , ‘Nirvana’ & ‘T strand’.

Toekomst
In de toekomst wil Piet zich vooral focussen op hiphop in het algemeen, wat op welk moment goed voelt om te doen. Daarnaast is zijn doel om bruggen te slaan voor de nieuwe generatie reizigers. Vooroordelen en stigma’s te doorbreken, kansen te creëren en meer mensen te bereiken door zijn muziek en hem als persoon. Dit is ook de reden dat hij zelf ook nauw bij het schrijfproces is betrokken. Laat je meenemen in de wereld zonder voice-over, maar door de stem van Piet Jr.

Pressmap Piet Junior

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Piet Junior