NL EN
Vraag / Offerte

Pjotr

boeken

Wil je Pjotr boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Pjotr. Hier kan je een optreden van Pjotr boeken. Voor de prijs van Pjotr vraag je een offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Pjotr

Pjotr boeken
Pjotr is een unieke artiest die middels zijn rake teksten, krachtige stemgeluid en lekkere ritmes elk publiek geboeid weet te houden. Zijn single ‘Zonneschijn’ heeft inmiddels bijna 2 miljoen streams en wist de ‘Viral 50 NL’ van Spotify te halen. Daarnaast bemachtigde zijn EP ‘Goed Nieuws’ een plek in de Album Top 100 en heeft de plaat al zo’n 5 miljoen streams.

Pjotr tekende in 2019 als eerste artiest bij het label ‘Lieve Jongens’ van zijn goede vriend Snelle, en ging hij door het hele land mee op diens ‘24/7’-tour. Pjotr won ook nog eens de ‘Elevator Pitch’ van Radio 3FM, wat resulteerde in een optreden in de 3FM Live Box. De artiest deed een sessie bij FunX The Future en daarnaast won hij met een verpletterende liveshow in de Melkweg ‘Most Wanted’ 2018. Hiermee voegt hij zich het rijtje eerdere winnaars als Ali B, Lange Frans en The Partysquad. Pjotr heeft veel in zijn mars en gaat dit in 2020 ook weer laten zien met toegankelijke crossovers van Pop/Rap en uptempo dansbare bars.

Pjotr is in overleg met live-muzikanten te boeken.

Boek Pjotr
Boek Pjotr is vanaf nu te boeken bij AT Bookings. Vraag direct een offerte aan of stel een vraag en we helpen je graag verder.

Nieuws over Boek Pjotr
Voor nieuws over Boek Pjotr bezoek je onze nieuwsrubriek.

Persfoto Pjotr

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Pjotr

Bezoekers bekeken ook