NL EN
Vraag / Offerte

Pjotr

boeken

Wil je Pjotr boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Pjotr. Hier kan je een optreden van Pjotr boeken. Voor de prijs van Pjotr vraag je een offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Pjotr

Pjotr boeken

Pjotr is een unieke artiest die middels zijn rake teksten, krachtige stemgeluid en lekkere ritmes elk publiek geboeid weet te houden. Hij haalde nationaal succes met de single ‘Zonneschijn’, die de ‘Viral 50 NL’ van Spotify haalde, en zijn EP ‘Goed Nieuws’ bemachtigde een plek in de Album Top 100.

Dit aanstormende talent tekende in 2020 bij het label Lieve Jongens van Snelle, het startschot van een muzikaal topjaar. In juni 2020 bracht Pjotr zijn ‘Kleine Wereld’ EP uit, inclusief samenwerkingen met Snelle en Wudstik. De artiest trok vervolgens op ‘Kleine Wereld’- tour langs onder andere Engeland, America en Frankrijk, waar enthousiaste fans hem stonden op te wachten. Gelijktijdig met deze EP deed Pjotr ook een zomersessie bij 101Barz, die het tot #4 in de Trending lijst op YouTube schopte en in het rijtje van meest bekeken sessies belandde.

Pjotr sloot het jaar af met een aantal indrukwekkende projecten: zo bracht hij het Zapp Kerstlied uit en maakte hij het Levenslied van Cindy voor 2K40, een bijzondere samenwerking tussen MIND, De Gezonde Generatie en De Hersenstichting om mentale problemen bespreekbaar te maken. Daarnaast creëerde Pjotr een aangrijpend nummer voor Koen en zijn moeder tijdens het TV-programma ‘Stralend Kerstfeest – Night of the Lights’ op NPO1, dat door bijna 2 miljoen mensen werd bekeken. Samen met zanger Brace bracht hij in deze moeilijke tijd het hoopvolle lied ‘Wees Niet Bang’ uit. Naast zijn eigen releases is Pjotr een graag geziene gast bij Igmar op Radio 538, waar hij het nieuws van de week bij elkaar rapt in de column ‘Rap Je ’T Al Gehoord’. Pjotr heeft veel in zijn mars en gaat dit in 2021 ook weer laten zien met toegankelijke crossovers van Pop/Rap en uptempo dansbare bars.

Pressmap Pjotr

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Pjotr