NL EN
Vraag / Offerte

Russo

boeken

Russo boeken voor jouw event?
Russo is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Russo is beschikbaar voor optredens in clubs, poppodia, besloten evenementen en festivals.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Russo

Rutger van Eck, beter bekend onder zijn artiestennaam Russo, is een Nederlandse muziekproducent en rapper die op jonge leeftijd zijn bekendheid verwierf met zijn debuut-EP ‘Vergeet Me Niet,’ uitgebracht bij het prestigieuze muzieklabel Top Notch’ Twee jaar later, in 2021, verraste Russo opnieuw de muziekwereld met zijn album ‘Eenzame Grote Dromers’. Dit prachtige album weerspiegelt zijn veelzijdigheid, waarbij hij niet alleen rapt maar als producer ook volledig zijn eigen stempel drukt op de muziek.

Naast zijn succesvolle solo-projecten heeft Russo een bewonderenswaardige reputatie opgebouwd als befaamde producent voor de muziekgroep Bankzitters. Zijn producties voor nummers zoals ‘Stapelgek,’ ‘Je Blik Richting Mij,’’Is Dat Nou Echt?’ ‘Bali,’ en ‘Offline Beschikbaar’ oogsten niet alleen lof in de muziekindustrie, maar hebben ook gezorgd voor een indrukwekkend totaal van meer dan 50 miljoen streams. Sinds 2023 is Russo ook te zien op YouTube, waar hij muziek gerelateerde content creëert die zijn fans en volgers dichter bij zijn artistieke proces brengt.

Met zijn unieke stijl, grenzeloze toewijding en voortdurende artistieke evolutie, blijft Russo een opvallende naam in de Nederlandse muziekscene. Zijn passie voor muziek kent geen grenzen, en zijn vermogen om diepe emoties en inspirerende verhalen om te zetten in krachtige nummers maakt hem tot een veelbelovende persoonlijkheid binnen de hedendaagse muziekwereld.

Pressmap Russo

Video's Russo