NL EN
Vraag / Offerte

Rutger Vink

boeken

Rutger Vink boeken voor jouw event?
Rutger Vink is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Rutger Vink is beschikbaar als presentator, host en/of als dagvoorzitter van uiteenlopende evenementen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Rutger Vink

Rutger Vink – alias Furtjuh – is een Nederlandse YouTube-bekendheid. In 2012 begon hij met het maken van video’s en vlogs, welke aanvankelijk bedoeld waren als schoolproject. Op zijn YouTube kanaal heeft hij meer dan 1 miljoen abonnees waar hij liedjes en parodieën maakt, sketches en uitdagingen doet. Ook vermaakt hij dagelijks 525.000 Instagram volgers en meer dan 300.000 TikTok fans.

In 2015 won Rutger een VEED-Award voor ‘Beste mannelijke Youtuber’ en deed in maart 2016 mee aan het RTL4-programma It Takes 2. In 2019 heeft Rutger voor het SBS6-programma DanceSing de YouTube- en social mediapresentatie verzorgd, meegedaan met de Slimste Mens en als danser in Dancing with the Stars.

In 2021 heeft Rutger o.a. mogen deelnemen aan Kinderen voor Kinderen pakt uit en was hij één van de online backstage hosts van het Eurovisie Songfestival. Ook was hij in de afgelopen twee zomers te zien in de Zapp Detective serie van NPO Zapp.

Daarnaast heeft Rutger in de afgelopen paar jaar diverse campagnes gedaan en is in september 2021 het eerste boek gelanceerd van Rutger en Thomas samen met hun hond Paco: ‘De avonturen van Rutger, Thomas en Paco – De Magische Halsband’. Het jaar erop is hun tweede boek gelanceerd ‘De Tijdmachine’ en inmiddels hebben beide boeken o.a. de Kinderjury prijs gewonnen en een gouden boek mogen ontvangen vanwege het extreem grote succes. In 2023 is het eerste doeboek gelanceerd en is deel 3 uitgekomen: ‘Het Pretpark’. Eind 2023 kwam het eerste vriendenboekje en het tweede deel van het doeboek uit.

Pressmap Rutger Vink

Video's Rutger Vink