NL EN
Vraag / Offerte

Sascha Visser

boeken

Wil je Sascha Visser boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Sascha Visser. Hier kan je een optreden van Sascha Visser boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie Sascha Visser

Sascha Visser boeken
Het begon allemaal op zijn elfde jaar. Toen maakte Sascha Visser zijn debuut op de Nederlandse televisie. Het begon met de komedieserie ‘Ben zo terug’. Vervolgd door Nederlands langslopende komedieserie ‘Oppassen!!!’ waar hij 3 jaar in gespeeld heeft. In 2004 wordt Sacha gecast voor ‘Kees&Co’ waar hij 2 seizoenen in heeft gespeeld. In 2006 is hij gevraagd om te spelen in jongerensoap ‘Onderweg naar morgen’, ONM. Twee jaar later ontving hij een telefoontje van TMF of hij het interessant vindt om te presenteren voor deze televisiezender. Een kans dat hij met beide handen heeft gegrepen! Als VJ presenteerde hij ‘Kijk dit nou!’, en zijn eigen programma ‘Wakker worden met Sascha’.

Na 3 jaar en tientallen programma’s verder zette hij zijn carrière voort bij de NCRV. Hier kreeg hij de programma’s ZAPPLIVE en Willem Wever toebedeeld. Later werd hij presentator van het programma Kaal of Kammen

Sascha Visser is de afgelopen jaren veelvuldig op televisie geweest en speelde in diverse films: ‘Wreck-It Ralph’ voice-over, ‘Alibi’ gastrol en ‘De avondboot’ grote rol. Ook heeft hij meegedaan aan Expeditie Robinson waar hij als runner-up eindigde.

Met zijn ervaring op het podium, het interviewen van anderen en televisie is Sascha Visser de geschikte persoon als host voor uw event. Tevens is hij ook inzetbaar als DJ met zijn voorliefde voor techhouse en houseplaten waarbij de klanken van de jaren negentig niet geschuwd

persfoto Sascha Visser

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Sascha Visser