NL EN
Vraag / Offerte

Sevens

boeken

Wil je Sevens boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Sevens. Hier kan je een optreden van Sevens boeken. Voor de prijs van Sevens vraag je een offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Sevens

Sevens boeken
Sevens heeft zichzelf alles geleerd. Van gitaar spelen, piano, zingen tot producen. Hij studeert singer/songwriter aan de bekende muziekschool PXL-music. Hier vond hij zijn eigen stijl, beïnvloed door zijn idool Frank Ocean. Zijn genre is R&B / Soul, maar hij geeft er een unieke twist aan.

Sinds hij zijn producer Anders ontmoette, is de muziek van Sevens opvallend vooruitgegaan. Anders kreeg erkenning voor zijn collab met Bhavi. Hun liedje Visa ging viraal. Op dit moment is Anders een van de bekendste producers van België. Sevens en Anders vormen een dynamisch duo, en hun verbeelding lijktzich niet te begrenzen.

Zijn live geluid is vergelijkbaar met de opnames, een mooie vibe met soepele soulvolle zang. Hij kan met zijn chille beats een nice urban feel creëren. Daarnaast kan hij met zijn akoestische uitvoeringen intimiteit in zijn set brengen. Deze kunnen je echt in je gevoel brengen. Zijn debuutoptreden was in De Serre Hasselt, waar hij de aandacht trok van zijn homebase Hasselt. Kort daarna trad hij op, op Genk On Stage 2019. Sevens kreeg de kans om mee op tour te gaan met Nona als support, hierdoor werd zijn stageperformance sterker en groeide zijn fanbase. Hij was een van de vijf finaliste van MNM UrbaNice Battle of Talents. Zijn doel voor 2022 is om meer erkenning te krijgen in België en mogelijk ook in Europa door vaker en consistenter singles uit te brengen. In september 2021 heeft zijn eerste EP, ‘Poetry in Motion’ het licht gezien, deze door ‘Sevens’ zelf geproduceerde EP met een finale mix van Staf Verbeeck en met instrumentale medewerking van David Poltrock.

Boekingen van Sevens worden verzorgt i.s.m. Glory Box.

Pressmap Sevens

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Sevens