NL EN
Vraag / Offerte

Skinto

boeken

Skinto boeken voor jouw event?
Skinto is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Skinto is beschikbaar voor optredens in clubs, poppodia, besloten evenementen en festivals.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Skinto is een geboren entertainer. Hij verovert Nederland met zijn Grime sound en maakt al jaren furore in zowel de hiphopscene als het elektronische circuit. Zijn sound loopt uiteen van Dubstep, Grime en 2-Step tot Hiphop, R&B en Drum and Bass. Hij deelde het podium veelvuldig met het collectief Nebulon (waar o.a. ook NoizBoiz en Zwart Licht deel van uitmaken) en bouwde een uitmuntende live reputatie op, waarin energie de rode draad vormt.

Samen met Stepherd trad Skinto op voor duizenden mensen op grote festivals als Mysteryland, Appelsap, Paaspop en Solar, maar weten zelfs het kleinste publiek crowdsurfend achter te laten in extase. Hun doel? Het begrip ‘feest’ naar een hoger niveau tillen met behulp van een muzikale cocktail aan hiphop, UK-bass en elektronische sounds.

Stepherd & Skinto hadden een gigantische hit in België met het nummer ‘Banaan’ (in samenwerking met Jebroer en Jayh). Het nummer belandt op alle playlists, staat wekenlang in de Top 10 van de Ultra Top 50 genoteerd en de bijbehorende clip wordt miljoenen keren bekeken. De volgende single ‘Brak Obama’ wordt lovend ontvangen in eigen land. Met uitbundige support van radiozenders 3FM, FunX en Slam!FM groeit ‘Brak Obama’ uit tot hét lijflied voor zware weekenden.

Skinto is een feestbeest! Alleen al door zijn positieve, maar vooral energie op het podium zal hij elke zaal op zijn kop zetten.

Boek Skinto
Skinto is vanaf nu te boeken bij AT Bookings. Vraag direct een offerte aan of stel een vraag en we helpen je graag verder.

Nieuws over Skinto
Voor nieuws over Skinto bezoek je onze nieuwsrubriek.

Pressmap Skinto

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video