NL EN
Vraag / Offerte

Smoare

boeken

Wil je Smoare boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Smoare. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie

De YouTubers van Smoare zijn samen goed voor meer dan 2 miljoen followers op social media. De drie Brabantse vrienden (Mark Hoekx, Yvo Bekx en Rob Hoekx) gaan op hun veelbekeken YouTube kanaal voor de vetste pranks en de mafste challenges. Wie zakt het eerst door het ijs? Wat gebeurt er als je een broodje okselhaar eet? Geen opdracht is te veel gevraagd voor deze jongens. Hun missie: zo veel mogelijk lol beleven en zo veel mogelijk van hun avonturen vast te leggen op video. Ze delen al hun spectaculaire en hilarische acties met hun volgers. Onlangs hebben ze ook een platencontract getekend met Cloud9, dus je kunt verwachten dat ze op zeer korte termijn muziek uit zullen brengen.

Het populaire Smoare is nu ook live te beleven en te boeken als te gekke en energieke feest en DJ act van 30 minuten. De jongens hypen de crowd, draaien de laatste hits, brengen de nieuwste trends en geven je de grootste knallers. Het dak gaat er af! Kortom: de perfecte feest act voor elk event.

Boek deze YouTube-helden nu exclusief bij AT Bookings. Neem contact met onze boekers op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Persfoto

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video