NL EN
Vraag / Offerte

Spaze

boeken

Wil je Spaze boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Spaze. Hier kan je een optreden van Spaze boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Sem van Dijk, Tim van Drie, Sem Colee, Khalid van de Sande en Melle Schram vormen samen de hotste jongensgroep van Nederland: Spaze.

Hoewel de jongensgroep al snel oogt als een boyband is niets minder waar; ze maken namelijk geen liedjes, maar samen videos op YouTube en bereiken daarmee bijna alle tienermeiden van Nederland. Nadat de 5 eind 2018 mee deden aan de talentenjacht ‘Spaze zoekt Spaze’ is alles in rap tempo gegaan. Binnen 2 maanden stonden ze in élk tiener meiden magazine, haalde ze de 100.000 abonnees en mochten ze zelfs te gast zijn bij de Kids Top 20.

Twee keer per week upload de groep een video op hun YouTube kanaal, van adviesvideo’s over liefde tot grappige challenges. De aanwezigheid van Spaze is altijd een hoop positieve energie, want bij menig YouTube event staan gillende tienermeiden in lange rijen om met de jongens op de foto te gaan. Een optreden van Spaze kan bestaan uit een meet & greet in combinatie met eventuele challenges en Q&A’s waarbij de gasten betrokken worden. Ook bestaat er de mogelijkheid uw event te promoten door het grote bereik van de jongens in te zetten, neem contact op met onze boekers voor meer informatie.

persfoto

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video

Bezoekers bekeken ook