NL EN
Vraag / Offerte

Tabitha

Wil je Tabitha boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Tabitha. Hier kan je een optreden van Tabitha boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

AT Bookings

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie

Tabitha is geboren in Leiden. Ze heeft een Surinaams/Chinese vader en een Nederlandse moeder. Nadat haar vader in 2001 overleed, was Tabitha gedwongen om snel op te groeien en veel dingen zelf te doen.

Op 12-jarige leeftijd kon ze zich alleen uiten door liedjes te schrijven op muziek die zij vond op YouTube. Kort daarna nam Tabitha haar eerste refrein op in een studio. Ze realiseerde zich daarna dat het maken van muziek niet alleen iets is waar ze van houdt, het is veel meer dan dat.

Toen award-winning singer/songwriter Timothy Bloom op de Facebook pagina van Tabitha kwam, was hij zo onder de indruk dat hij haar uitnodigde om samen met hem muziek te maken en een duet te zingen in Londen. De synergie was duidelijk en de laatste 3 maanden werkten ze aan het debuut album van Tabitha in Los Angeles: “No Fictions”. Het album is helemaal geschreven door Tabitha en geproduceerd door Timothy Bloom en bevat Tabitha’s debuut single “Dear Summer”.

persfoto

Blijf op de hoogte

Verzenden

Agenda

  • Vr 27 Apr 2018 Urban Music Festival - Stadspodium Amsterdam - AMSTERDAM
  • Vr 27 Apr 2018 S' oranje Festival 2018 - Plein 1940 - ROTTERDAM
  • Di 29 Mei 2018 SQUAD - TivoliVredenburg - UTRECHT
  • Za 13 Okt 2018 Gebr. de Nobel - LEIDEN

Video