NL EN
Vraag / Offerte

Tess Milne

boeken

Wil je Tess Milne boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Tess Milne. Hier kan je een optreden van Tess Milne boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie Tess Milne

Tess Milne boeken
Tess Milne is van meerdere markten thuis. Begonnen bij TMF, daarna geswitcht naar MTV, waar ze in Money Makers een dag meeloopt op de werkvloer. Of ze nou om half 7 ‘s ochtends de vuilnis op moet halen of ceremoniemeester is van een begrafenis: Tess is een kameleon die zich snel kan aanpassen aan elke situatie.

Haar veelzijdigheid uit zich in de programma’s die ze maakt: van ‘Roadtrippers’ tot ‘Inside Gamer’. Ze presenteerde samen met Gerard Joling de kijkcijferhit ‘Sterren Springen’. In ‘Expeditie Robinson’ at zij dapper een koeienoog op. Naast haar televisiewerk spreekt Tess ook stemmen in, bijvoorbeeld van de hoofdpersoon in de animatiefilm ‘Epic’. Tess is ook online een hit: op haar YouTube-kanaal presenteert ze haar zelfbedachte programma ‘TESSten’, waar ze onbeantwoorde vragen van haar kijkers test.

Oh, en niet onbelangrijk: Tess is door de lezers van FHM verkozen tot mooiste vrouw van Nederland!

persfoto Tess Milne

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Tess Milne