NL EN
Vraag / Offerte

Tess Milne

boeken

Wil je Tess Milne boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Tess Milne. Hier kan je een optreden van Tess Milne boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Tess Milne

Tess Milne boeken
Tess Milne is presentatrice en storyteller. Ze werd geboren in Alkmaar in 1988. Het jaar dat Oranje won, naar horen zeggen.

Tess kwam via een stage bij een castingbureau in de televisiewereld terecht. In die tijd speelde ze in diverse tv-reclamespotjes en maakte ze filmpjes voor het Hyves-journaal. Ze acteerde in series als A’dam – E.V.A. (Norbert ter Hall) en SpangaS.

In 2011 stapte ze over naar MTV waar ze onder andere eigen programma’s maakte, zoals: ‘Money Makers en ‘MTV Was Here’. Daarnaast vloog ze de wereld over om bekende artiesten te interviewen. Maar de meeste aandacht trok ze met haar programma ‘Love For Sale’ over prostitutie in Brazilië. In 2012 ging ze van MTV naar Veronica om daar onder andere ‘Casanova Bootcamp’ te presenteren.
Dat Tess een veelzijdige presentatrice is, laat ze zien door het enorme oeuvre van programma’s dat ze vervolgens presenteerde. Zo zag je haar onder andere in het SBS6-programma Sterren Springen, Sterren Dansen op het IJS en Ranking the Cars (Veronica). Daarnaast deed ze mee aan programma’s als Roadtrippers, Atlas en Expeditie Robinson.

Voor de KRO-NCRV presenteerde ze De Rekenkamer en Willem Wever. Tess heeft haar eigen YouTube-kanaal waar programma’s als TESSten, Tussenuurtje en StraighTalk het licht zagen.
In 2020 was ze deelnemer in de spannende show The Big Escape. Daarnaast is ze bezig met een serie voor de Grazia en is ze samen met haar tweelingzus een podcast aan het maken over… tweelingen!

Tess wilt haar liefde om verhalen te vertellen (als presentatrice en schrijfster) gebruiken om de wereld te vergroenen. Of zoals ze het zelf omschrijft: “er brand een groen vuur in mijn hart!” Dit vuur gebruikt ze ook in haar samenwerking met JustDiggit waar ze superfan van is. (nieuw woord voor ambassadeur).

persfoto Tess Milne

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Tess Milne