NL EN
Vraag / Offerte

The First Showband

boeken

The First Showband boeken voor jouw event?
The First Showband is exclusief te boeken bij AT Bookings.
The First Showband is als allround coverband beschikbaar voor optredens in clubs, poppodia, besloten evenementen en festivals.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie The First Showband

The First Showband boeken
THE FIRST SHOWBAND behoort al meer dan 25 jaar tot de absolute top van de Nederlandse showbizz! Wat jouw GUILTY PLEASURES ook zijn, THE FIRST speelt ze. Verpakt in non-stop medleys komen de grootste TOP 2000 HITS voorbij, aangevuld met de beste en gezelligste songs van NU. In 1 woord: FEEST!

HISTORY
THE FIRST SHOWBAND – of “THE FIRST”, zoals de band in de wandelgangen vaak wordt genoemd – staat voor topkwaliteit in entertainment. Opgericht in 1987 veroverde de band al snel een absolute toppositie in de internationale entertainmentbranche.

Door haar flexibele veelzijdigheid en immer positieve uitstraling is THE FIRST sinds jaar en dag geliefd bij publiek, artiesten en opdrachtgevers. Met als resultaat: héél veel memorabele optredens tijdens bedrijfsfeesten, intieme privé feesten, bruiloften, theatertours, TV- optredens, in feesttenten en op grote festivals in Nederland en het buitenland.

Als LIVE begeleidingsband en preferred partner staat THE FIRST aan de basis van de live successen van nationale topartiesten als René Froger, Marco Borsato, Gerard Joling, Frans Bauer, Gordon, Marianne Weber en Thomas Berge, maar werden er met regelmaat ook andere bekende artiesten uit de Nederlandse showbizz begeleid tijdens hun LIVE optredens in binnen en buitenland.

Internationale artiesten als Tom Jones, Paul Anka, Harry Belafonte, Kim Wilde, Udo Jürgens, Mink DeVille, Scott Fitzgerald, Johnny Logan, The Weather Girls, The Platters, The Trammps en vele anderen deden/doen voor hun LIVE optredens ook graag een beroep op de backup skills van THE FIRST SHOWBAND,.

Pressmap The First Showband

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's The First Showband