NL EN
Vraag / Offerte

Thomas Brok (Korthom)

boeken

Wil je Thomas Brok (Korthom) boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Thomas Brok (Korthom). Hier kan je een optreden van Thomas Brok (Korthom) boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie

Thomas Brok (24) is YouTuber, ondernemer en student Master New Media & Digital Culture aan de Universiteit van Amsterdam. Naast het ‘YouTuben’ en studeren houdt hij zich graag bezig met het geven van lezingen of het vastleggen van bedrijfs-events door te vloggen.

Thomas begon in 2012 hobbymatig met zijn Engelse YouTube kanaal, om na een viral video in 2015 te switchen naar Nederlandstalige video’s. Niet wetende dat hij later van zijn hobby zijn bedrijf zou kunnen maken. In 2017 maakte hij zijn meest explosieve groei. In dat jaar groeide niet alleen zijn kanaal KORTHOM van 22.000 naar 110.000 abonnees, maar startte hij ook de kanalen Spaze (50k abonnees) en GirlTalk (20k abonnees).

Inmiddels bereiken zijn kanalen samen tussen de 1,5 en 2 miljoen weergaven per maand en heeft Thomas zijn plannen voor de toekomst al uitgestippeld. De praktische kennis die voortkomt uit zijn YouTube carrière vult hij theoretisch aan in de collegezaal, zo deed hij voor zijn BA scriptie onderzoek naar YouTubers, intimiteit, authenticiteit en de reden dat jongeren liever naar YouTube kijken dan televisie. Thomas weet wat online werkt, begrijpt wat jongeren willen zien en werkt graag in formats. Deze kennis en zijn ervaringen deelt hij graag met bedrijven, daarnaast kan hij veel vertellen over algoritmen en duikt hij graag de analytics in.

persfoto

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video