NL EN
Vraag / Offerte

Thomas Brok (Korthom)

boeken

Thomas Brok (Korthom) boeken voor jouw event?
Thomas Brok (Korthom) is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Thomas Brok (Korthom) is beschikbaar als presentator, host en/of als dagvoorzitter van uiteenlopende evenementen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Thomas Brok

Thomas Brok (Korthom) boeken

Thomas Brok is een online maker, ondernemer en presentator. Naast zijn eigen YouTube kanaal Korthom is Thomas het brein achter Teenmag, het grootse tiener celeb/gossip platform van de Benelux, en oprichter van de populaire jongensgroep Spaze. Thomas is onder andere in te zetten als presentator, host, expert en voor een meet/greet.

Tijdens zijn studie New Media & Digital Culture (BA & MA) aan de Universiteit van Amsterdam startte hij zijn eerste YouTube kanaal KORTHOM. Wat als een hobby begon liep al snel uit de hand. Gaandeweg kwamen er steeds meer abonnees bij en volgde ook de twee andere online merken: Teenmag & Spaze.

Inmiddels hebben de kanalen gecombineerd zo’n 580.000 abonnees en in de miljoenen views per maand.

Met Teenmag wist Thomas in zo’n 1,5 jaar een groter bereik op te bouwen dan alle traditionele meiden magazines in dezelfde doelgroep bij elkaar opgeteld. De topics die besproken worden variëren van celeb & gossip nieuws tot aan body en lifestyle. Teenmag is actief op TikTok, Instagram, YouTube en op teenmag.nl. Het bereik van Teenmag is zo’n 800.000 unieke personen per maand, met 1,1M+ maandelijkse likes op Instagram en Tiktok

In zijn scripties voor zijn studie deed hij onder andere onderzoek naar YouTubers, intimiteit, authenticiteit en de reden dat jongeren liever naar YouTube kijken dan televisie. Thomas weet wat online werkt, begrijpt wat jongeren willen zien en werkt graag in formats. Deze kennis en zijn ervaringen deelt hij graag, daarnaast kan hij veel vertellen over social media algoritmen en duikt hij graag de analytics in.

Pressmap Thomas Brok

Blijf op de hoogte

Verzenden

Thomas Brok video's

Bezoekers bekeken ook