NL EN
Vraag / Offerte

Thomas van Grinsven

Thomas van Grinsven boeken voor jouw event?
Thomas van Grinsven is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Thomas van Grinsven is beschikbaar als presentator, host en/of als dagvoorzitter van uiteenlopende evenementen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Thomas van Grinsven – Gewoon Thomas –  is een Nederlandse YouTuber. In juni 2015 startte Thomas zijn eigen YouTube-kanaal en had hier zo veel plezier in dat hij al snel wekelijks een nieuwe video plaatste. Tegenwoordig verschijnt er elke dinsdag een nieuwe video op zijn kanaal, door middel van verschillende series waarbij hij zichzelf en andere YouTubers uitdaagt. Thomas viel al gauw op vanwege zijn creatieve input in zijn video’s, waardoor hij nu op bijna 975.000 abonnees zit. Inmiddels heeft hij ook meer dan 700.000 TikTok volgers en zo’n 325.000 Instagram fans.

Thomas was onder andere te zien op NPO3 bij ‘Been There Done That’, EO, Celebrity Callcenter en Het Beste Van. In de afgelopen twee zomers was Thomas te zien in de Zapp Detective serie van NPO Zapp.

In september 2021 is het eerste boek gelanceerd van Rutger en Thomas samen met hun hond Paco: ‘De avonturen van Rutger, Thomas en Paco – De Magische Halsband’. Het jaar erop is hun tweede boek gelanceerd ‘De Tijdmachine’ en inmiddels hebben beide boeken o.a. de Kinderjury prijs gewonnen en een gouden boek mogen ontvangen vanwege het extreem grote succes. In 2023 is hun eerste doeboek gelanceerd en is deel 3 uitgekomen: ‘Het Pretpark’. Eind 2023 zijn ook het eerste vriendenboekje en het tweede deel van het doeboek uitgekomen.

Video