NL EN
Vraag / Offerte

Tim Hofman

boeken

Tim Hofman boeken voor jouw event?
Tim Hofman is exclusief te boeken bij AT Bookings.
Tim Hofman is beschikbaar als presentator, host en/of als dagvoorzitter van uiteenlopende evenementen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie Tim Hofman

Tim Hofman boeken
Op 1 januari 2011 wordt Tim Hofman toegelaten tot BNN University. Na BNN University afgerond te hebben ging hij aan de slag bij 101TV waar hij te zien was in o.a TimTV en 101 Timeline.
Inmiddels is Tim presentator bij BNNVARA van diverse programma’s. Als hoogtepunten presenteerde hij o.a. ‘Trippers’, ‘Je Zal het Maar Hebben’, ‘Verkracht Of Niet’.

Sinds 2019 Tim de nieuwe presentator van ‘Over Mijn Lijk’, een programma waarin elk seizoen jonge mensen worden gevolgd die ongeneeslijk ziek zijn. Naast ‘Over Mijn Lijk’ is Tim ook te zien in het huidige seizoen van Trippers.

Ook is Tim geregeld tafelheer bij ‘De Wereld Draait Door’ en won hij in 2016 ‘Wie Is De Mol?’
In datzelfde jaar startte hij het succesvolle YouTube-kanaal/programma #BOOS. Hierin helpt Tim mensen met het oplossen van hun problemen. Later werd het programma uitgebreid met een aantal specials: #BOOS POLERTIEK, #BOOS BELGIOOS en #BOOS BEJAARDENSOOS.
Als ondernemer richtte hij samen met Amsterdamse docenten in 2017 de huiswerk- en bijlesschool BrainBoost op, waar jongeren terecht kunnen om zich naast hun schoolwerk ook te leren ontplooien door middel van cursussen en masterclasses.

Op 11 december 2018 bood Tim de tweede kamer een burgerinitiatief aan voor een nieuw kinderpardon, dit initiatief bestond uit ruim 250.000 handtekeningen die waren verzameld met een #BOOS documentaire die hij samen met BNNVARA maakte: ‘Terug Naar Je Eige Land’. Tim heeft op diverse manieren het kinderpardon op de Haagse agenda gezet en met succes! In januari 2019 bereikt de coalitie een akkoord betreft het kinderpardon. Wat inhoudt dat van de 700 asielkinderen 630 gezinnen mogen blijven. Voor nieuwe gevallen is het kinderpardon afgeschaft.

In 2018 was hij één van de schrijvers van het Boekenweekgeschenk voor de Boekenweek voor Jongeren. Met zijn eerste boek Gedichten van de broer van roos haalde hij de tweede plek in de bestsellerlijst, er werden er zo’n 30.000 exemplaren van verkocht: dit maakt het een van de best verkochte poëziebundels ooit. Opvolgend verscheen in november 2019 zijn tweede dichtbundel genaamd ‘Grappig Jammer’.

Zijn werk als tekstschrijver, programmamaker en presentator gaat vrijwel altijd gepaard met een dosis scherpe humor, (journalistieke) gelaagdheid of een fijn potje enkel bijten.

Pressmap Tim Hofman

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Tim Hofman