NL EN
Vraag / Offerte

Vandenberg’s Moonkings

boeken

Wil je Vandenberg's Moonkings boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Vandenberg's Moonkings. Hier kan je een optreden van Vandenberg's Moonkings boeken. Vraag een offerte aan bij onze boekers. Het verplicht je tot niets.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact

Biografie

De Nederlandse hardrock band Vandenberg’s Moonkings werd in februari 2014 opgericht door gitarist Adje Vandenberg. De andere drie leden zijn zanger Jan Hoving, basgitarist Sem Christoffel en drummer Mart Nijen Es. Het gelijknamige debuutalbum kwam in de top 3 van de Nederlandse Album Top 100 terecht.

In 2017 werd het tweede album MK2 uitgebracht, welke muzikale aansluiting vindt bij het eerste album: melodieuze 70s hardrock met hedendaagse rock-elementen. Het nieuwste album Rugged and Unplugged van Vandenberg’s Moonkings is een akoestisch album met nummers uit Adje Vandenberg’s bijzondere carrière.

Drie maanden na de officiële oprichting, werd Adje Vandenberg voor zijn nieuwe succesvolle band bekroond door met een Buma Rocks Export Award. De afgelopen jaren ging de band meerdere keren op internationale tour en ze verzorgden het voorprogramma van o.a. The Scorpions.

Adje Vandenberg
Adje Vandenberg vierde tussen 1981 en 1987 hoogtij met zijn band Vandenberg en scoorde met ‘Burning Heart’ in 1983 een internationale hit. Aansluitend had hij in 1987 met de Amerikaanse hardrock band Whitesnake twee wereldhits, namelijk ‘Is This Love’ en ‘Here I Go Again’.

In 2018 bracht de NTR de documentaire Het Uur van de Wolf: Ad Vandenberg uit. De docu gaat over het ontstaan van zijn roemrijke muzikale carrière en de hedendaagse activiteiten met Vandenberg’s Moonkings.

Media over Vandenberg’s Moonkings
“Packs an impressive punch” – Classic Rock
“MKll could easily be one of the top ten hard rock albums of 2017” – Powerplay
“Vandenberg is on fire” – HRH Magazine
“Classic Rock at it’s finest” – Ant-Hero Magazine

Persfoto

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video