NL EN
Vraag / Offerte

Zoë Livay

boeken

Wil je Zoë Livay boeken? AT Bookings is het officiële boekingskantoor van Zoë Livay. Hier kan je een optreden van Zoë Livay boeken. Voor de prijs van Zoë Livay vraag je een offerte aan bij onze boekers.

bekijk ons overzicht of zoek op artiest.

contact

neem online of telefonisch contact met ons op

contact

plaats gratis een optie of boek direct

contact
Bel ons: 020 - 261 93 56

Biografie

Zoë Livay boeken

Zolang Zoë Livay (2000) het zich kan herinneren, speelt muziek in haar leven een belangrijke rol. Haar moeder die thuis de muziek van onder anderen André Hazes en Kane draaide, haar tante die regelmatig op bezoek kwam en dan altijd samen met Livay vrolijk ging zingen en dansen en Livay zelf, die jarenlang in zowel de kerk als in een popkoor zong. Het was dan ook niet zo vreemd dat ze zich op achttienjarige leeftijd in schreef voor The Voice of Holland. Met een prachtige versie van Hometown Glory maakte Livay enorme indruk op de jury.

Nieuwe muziek
De komende zomer brengt Livay in samenwerking met Warner Music meerdere singles uit en deze hebben een aantal zaken gemeen: alle nummers zijn het afgelopen jaar gemaakt, de muziek is in de slaapkamer van Livay opgenomen, waar ze in haar eentje was en volledig kwetsbaar durfde te zijn én haar muziek is dit keer persoonlijker dan ooit. Nu durft ze in haar muziek zichzelf te laten zien. Die kwetsbaarheid en het persoonlijke in haar teksten zijn zeker te horen. Volgens Livay is het verschil met eerder werk dan ook enorm groot. Of zoals ze het zelf zegt: alsof ze in deze nummers haar ziel op tafel heeft gegooid. En haar hart ernaast heeft gelegd.

Toekomst
Hoe ze het leven en haar carrière nu voor haar ziet? Ze heeft een boodschap die ze via haar muziek wil uitdragen: share your thoughts and empower each other. Er zijn volgens haar zoveel mensen die vastzitten in hun eigen gedachten, die rondlopen met een gevoel helemaal nergens bij te horen. Livay hoopt dat door haar muziek die mensen met andere mensen durven gaan praten en hun ervaringen en gedachten meer durven gaan delen. Ze hoopt met haar muziek te kunnen laten inzien dat er altijd twee kanten zijn: er is duisternis, maar er zal ook altijd licht zijn. En dit wil ze gaan bereiken door allereerst zichzelf op tafel te leggen. Met hart én ziel.

Pressmap Zoë Livay

Blijf op de hoogte

Verzenden

Video's Zoë Livay